Η Εύη Φραγκάκη "σπάει" την σιωπή της - Νέες δηλώσεις για τα δυο χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Πώς σχολίασε την ανακοίνωση της αποχώρησής της; Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Εύη Φραγκάκη

«Δεν θέλει πολύ και πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι» έγραψε την ημέρα των φετινών της γενεθλίων που τη βρήκαν εντός καραντίνας και μάλιστα Μεγάλη Παρασκευή! Η Εύη Φραγκάκη είναι ένας από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους που έχω συναντήσει, παρά το αυστηρό καμιά φορά δημοσιογραφικό της προφίλ που ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη άφησε στην άκρη, δείχνοντάς μας ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της αλλά και το ταλέντο της να προσαρμόζεται στην όποια συνθήκη κληθεί να υπηρετήσει!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι αποκαλύψεις της Εύης Φραγκάκη για την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Εύη Φραγκάκη

Τα τελευταία χρόνια ήσουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την ημέρα της γιορτής της εκείνη συγκινημένη ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει όχι μόνο τον ALPHA αλλά και την τηλεόραση προσωρινά. Σε ξάφνιασε η απόφασή της;

Δεν με ξάφνιασε η απόφασή της διότι ουσιαστικά ανεπίσημα το είχε αφήσει να εννοηθεί στην αρχή αυτής της τηλεοπτικής χρονιάς. Ως συνεργάτιδά της τα τελευταία δυο χρόνια και ως τηλεθεάτρια, είδα πως το μεγαλείο της ψυχής της το μοιράστηκε ακόμα και τη στιγμή του "αντίο" και για τους ανθρώπους που την αγαπούν τόσα χρόνια από τις οθόνες τους και για τους συνεργάτες της που τους έχει πάντα έγνοια.

Τι έχεις να θυμάσαι από το διάστημα που συνεργάστηκες μαζί της;

Είναι πληθωρική σε όλα της, αυτό είναι και το πιο σημαντικό στον χαρακτήρα της. Είχε ανέκαθεν αποσαφηνισμένους στόχους για τη ζωής της και δεν παρεκκλίνει ποτέ. Κι αυτό το επικοινωνούσε με σαφήνεια, σε όποιον μπορούσε να την καταλάβει πίσω από τις λέξεις της. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό της και αυτή είναι η δύναμή της.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που αποχαιρετά την Εύη Φραγκάκη από την εκπομπή της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ