Χριστίνα Αλεξανιάν: Συγκίνησε με τα λόγια της για τον Μηνά Χατζησάββα - «Και που δεν είναι στη ζωή...»

Υπέροχη εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Αλεξανιάν: Συγκίνησε με τα λόγια της για τον Μηνά Χατζησάββα - «Και που δεν είναι στη ζωή...»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον "θεατρικό της πατέρα", Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος μπορεί να μην είναι στη ζωή, ωστόσο ακόμα τη συντροφεύει πνευματικά, με την ηθοποιό να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, μίλησε για την υπέροχη εμπειρία της, και για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Καππαδοκία, όπου εντόπισε το σπίτι των προγόνων της.

Με καταγωγή από την Αρμενία, η Χριστίνα Αλεξανιάν, θέλησε να βρει και πάλι τις ρίζες της, και έτσι μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος ήταν επίσης Αρμένιος, ταξίδεψαν στην περιοχή και "ξύπνησαν" τις αναμνήσεις τους.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Αλεξανιάν, πρωταγωνίστησε φέτος, στη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης σειράς, «Λόγω Τιμής». Δείτε εδώ το συγκινητικό "αντίο" της στην σειρά.

Μόλις η συζήτηση πήγε στον Μηνά Χατζησάββα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ξεκαθάρισε, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή, μιας και την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Αυτά ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας Αλεξανιάν για τον Μηνά Χατζησάββα

«Του χρωστάω ότι ασχολήθηκα με το θέατρο. Πήγα και του είπα "θέλω να γίνω ηθοποιός, κάνω;", ξέρεις ήμουν παιδί, μου φάνηκε χαριτωμένο. Έχει μπλα μπλα. Τον είχα δει και τον είχα θαυμάσει στο θέατρο. Είναι ο θεατρικός μου πατέρας και εξακολουθεί να είναι μέχρι και τώρα, παρόλο που δεν είναι στη ζωή. Μου είπε να δώσω εξετάσεις, και σε μία βδομάδα πέρασα», ήταν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού.

Λίγα λόγια για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία και την Καππαδοκία. Σε ηλικία 17 ετών, ενώ ακόμη πήγαινε σχολείο, δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της "Γ’ αναπληρωματικής Μις Ελλάς 1986". Λίγο καιρό μετά ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά.