Ξεσπούν οι Droulias Brothers για το "όργιο" στη Μύκονο

Το αιχμηρό τους σχόλιο για τα δημοσιεύματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεσπούν οι Droulias Brothers για το

Μέσα από μία ανάρτηση που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι Droulias Brothers, ξέσπασαν για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα πάρτι - "όργιο" στη Μύκονο μέσα σε έναν ναό.

Σάλος προκλήθηκε, όταν χθες το μεσημέρι κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα για το πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν χορεύτριες που έκαναν στριπτίζ μέσα σε μία εκκλησία.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας, όσο και ο Ηλίας Ντρούλιας, θέλησαν να απαντήσουν και να ξεκαθαρίσουν πως το δημοσίευμα αυτό δεν ισχύει και πως πρόκειται να κινηθούν νομικά, κατά της εφημερίδας που το έβγαλε.

Ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας μάλιστα σχολίασε, πως την ώρα που υποτίθεται πως γινόταν το συγκεκριμένο πάρτι, εκείνος βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι και κοιμόταν. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα για το πάρτι.

Αυτό ήταν το ξέσπασμα των Droulias Brothers

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που με εμφανίζει να πρωταγωνιστώ σε πάρτι οργίων εντός ναού, σε ότι αφορά προσωπικά εμένα το χαρακτηρίζω ψευδές καθώς δεν συμμετείχα σε καμία τέτοια κοινωνική εκδήλωση!! Η εμπλοκή του ονόματός μου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρώ ότι με πλήττει επαγγελματικά και ηθικά, καθώς με εμφανίζει εμμέσως πλην σαφώς να συμμετέχω σε ένα πάρτι εν μέσω πανδημίας και να μην σέβομαι ούτε τους κανόνες για την διασπορά του κορωνοϊού που έχει επιβάλει η πολιτεία, αλλά ούτε κάθε ιερό και όσιο εντός λατρευτικού χώρου!! Αν είναι δυνατόν να με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα «πάρτι οργίων» εντός Ναού που με την καλλιτεχνική μου παρουσία διεγείρω τα νεαρά πλήθη με αποτέλεσμα ορισμένες από τις συμμετέχουσες να κάνουν στριπτίζ.!! Και όλα αυτά τα ανήκουστα ενώ, εγώ προσωπικά την ώρα που υποτίθεται πρωταγωνιστούσα στα όργια, ήμουν στην αγκαλιά του Μορφέα εντός της πατρικής μου οικείας!! ΝΤΡΟΠΗ ως έκτου του η εμπλοκή του ονόματος μου περί της φυσικής μου παρουσίας στο συγκεκριμένο πάρτι των δήθεν οργίων εντός Ναού στην Μύκονο το θεωρώ ποινικά κολάσιμο και θα στραφώ νομικά εναντίον της εν λόγω εφημερίδας εάν δεν κάνει επανόρθωση καθώς και σε οποιοδήποτε άλλον συνεχίζει να αναπαράγει το ψευδές αυτό δημοσίευμα‼️», έγραψε χαρακτηριστικά.

Droulias Brothers 'όργιο' στη Μύκονο