Πρόταση - "βόμβα" του Ματέο Παντζόπουλου σε παίκτη του MasterChef για να αναλάβει το ξενοδοχείο στην Άνδρο

Πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόταση -

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μάθαμε για μία πρόταση - "βόμβα" που αποφάσισε να κάνει ο αγαπημένος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, σε έναν παίκτη του φετινού MasterChef, με σκοπό να αναλάβει την κουζίνα στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο.

Τόσο μεγάλη επίδραση έχει ο φετινός κύκλος του MasterChef στο τηλεοπτικό κοινό, που μέχρι και ο Ματέο Παντζόπουλος, θέλησε να "επιστρατεύσει" στο ξενοδοχείο του, έναν από τους διαγωνιζόμενους που έχουν συζητηθεί πολύ.

Σε αυτόν τον παίκτη έκανε την πρόταση ο Ματέο Παντζόπουλος

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, δέχθηκε πρόταση από τον γνωστό επιχειρηματία, για να βρεθεί το καλοκαίρι στην Άνδρο και να εργασθεί ως σεφ στην κουζίνα του ξενοδοχείου του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Μπέλλος αρνήθηκε την πρόταση μιας και είχε ήδη κανονίσει να δουλέψει κάπου αλλού, ενώ η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, του είχαν ήδη κάνει δύο τηλεφωνήματα προκειμένου να συζητήσουν.

Δημήτρης Μπέλλος πρόταση από Ματέο Παντζόπουλο

«Η Ελένη τον συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, στο Αγκυροβόλι, εκεί όπου είχε πάει να φάει… Της άρεσε πολύ, ζήτησε να τον γνωρίσει, πήρε το τηλέφωνό του και του ζήτησε δύο φορές να αναλάβει το εστιατόριο στην Άνδρο, στα Άχλα της Άνδρου και εκείνος της είπε «όχι»! Ο λόγος που της είπε όχι είναι γιατί θα ήταν στο εξωτερικό… Είχε προγραμματίσει άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά στη σημερινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, λόγω της σχέσης του με τη Μαρία Μπέη. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι απόψε, θα βρεθεί μαζί στον τελικό του Silver Award, και θα διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ. Δείτε εδώ και μία "καυτή" αποκάλυψη που έγινε για τη σχέση τους και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.