Αγνώριστη η Σταυρούλα από το Καφέ της Χαράς - Την είδαμε πριν 50 χρόνια και «μείναμε»

Απίστευτη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Σταυρούλα από το Καφέ της Χαράς - Την είδαμε πριν 50 χρόνια και «μείναμε»

Την Σταυρούλα από το Καφέ της Χαράς ή αλλιώς την Τζόυς Ευείδη - όπως είναι το πραγματικό της όνομα- είδαμε πριν από περίπου 50 χρόνια και «μείναμε» με την φωτογραφία της. Σε μικρή ηλικία είναι σαν... άλλος άνθρωπος. Ωστόσο, κουκλάκι!

Πολλές φορές η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινή της ζωή, αλλά και από αγαπημένες της δουλειές.

Αυτή τη φορά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Καφέ της Χαράς», θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία από τα πολύ παλιά. Συγκεκριμένα, από την εποχή που ήταν παιδί την δεκαετία του 70'.

«Είδωλο των 70ies …η κάλτσα πάνω από την μπότα (άποψη) και περιοδικό με τον Αλ Μπάνο!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ωστόσο, το λόγο που η Τζόυς Ευείδη έχει βραχνή φωνή τον γνωρίζατε; Το αποκάλυψε για πρώτη φορά και δεν το πιστεύαμε.

Σταυρούλα Καφέ της Χαράς Τζόυς Ευείδη

Ποια είναι η Τζόυς Ευείδη η τηλεοπτική Σταυρούλα του Καφέ της Χαράς;

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς Έλληνες μετανάστες και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια. Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ. Το 1987 πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή της Κρατικής Τηλεόρασης για παιδιά, με τίτλο Του Κουτιού τα Παραμύθια, μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Τάσος Κωστής και ο Παύλος Χαϊκάλης. Την ίδια χρονιά έκανε ένα guest στο 9ο επεισόδιο της σειράς Το κανάλι της Βαγγελίτσας, συνολικής διάρκειας 13 επεισοδίων.

Το 1989, με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Οι Αυθαίρετοι, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Οι Τρεις Χάριτες. Το διάστημα 1990 - 1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τη σεζόν 1992 - 1993 πρωταγωνίστησε σε άλλη μια παραγωγή της ΕΡΤ, τη σειρά Εξ αδιαιρέτου, μαζί με τους Βάνα Παρθενιάδου, Αλέξανδρο Μυλωνά και Νίκο Αλεξίου. Η σειρά δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και μπορεί να θεωρείται συχνά ότι ήταν μια σειρά «πρόγονος» του Κωνσταντίνου και Ελένης (το σενάριο υπέγραφε πάλι η Άννα Χατζησοφιά), δεν κατάφερε όμως να αγαπηθεί από τον κόσμο και πλέον, οι περισσότεροι θεωρούν το Κωνσταντίνου και Ελένης, μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές όλων των εποχών.

Η Τζόυς μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο αυτής της σειράς (σε σενάριο των Ρώμα - Χατζησοφιά), ίσως διότι λίγα χρόνια πριν, από το 1993 έως το 1996, πρωταγωνιστούσε στην επίσης κορυφαία σειρά Οι Μεν Και Οι Δεν, μαζί με τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή και τον Στέλιο Μάινα. Και αυτή η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα έφτασε συνολικά τα 110 επεισόδια. Σημαντική δουλειά για την Τζόυς αποτέλεσε και το Το καφέ της Χαράς του 2003 - 2006.Λίγα χρόνια μετά συμμετείχε στο Μπρούσκο. Το 2020 θα παίξει στον 4ο κύκλο του Καφέ της Χαράς.