Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε στα 23 του γνωστός ποδοσφαιριστής

Μυστήριο μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε στα 23 του γνωστός ποδοσφαιριστής

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί με την είδηση πως πέθανε διάσημος ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών. Το γεγονός έκανε γνωστό η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και έχει σκορπίσει την θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Εμπουλού, παίκτη της Μόρκαμ, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει το σοκαριστικό γεγονός χωρίς να αναφέρει τα αίτια του θανάτου του. Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κριστιάν Εμπούλου πέθανε

«Όλοι στην Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανακοίνωσε ο σύλλογος και συνέχισε «Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας... Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν».

Τον θρήνο σκόρπισε και η είδηση πως πέθανε ο Στάνλει Χο.

Θρήνος! Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστής ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Γρηγόρη Πική με την ομάδα να έχει ανακοινώσει ότι αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Ο 19χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Τραχώνι, κάτω από συνθήκες παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 16χρονη.

Στον 21χρονο και την 16χρονη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 19χρονος διαπιστώθηκε είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλευτόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πέθανε ποδοσφαιριστής
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, οι οικείοι του αδικοχαμένου νεαρού χάρισαν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς οργάνων.