Θρήνος - Πέθανε ο Ρίτσαρντ Χερντ

Τεράστια απώλεια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος - Πέθανε ο Ρίτσαρντ Χερντ

Θρήνος με την είδηση πως πέθανε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Χερντ. Συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη που έδινε εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Ρίτσαρντ Χερντ, ο οποίος συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της οικογένειάς του, ο διάσημος ηθοποιός έπασχε από καρκίνο, ενώ όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Ρίτσαρντ Χερντ συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στο «Get Out», στο «All the President's Men» και σε έντεκα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Seinfeld» ως Mr. Wilhem. Είχε επίσης ρόλους στο «Star Trek: The Next Generation», στο «Star Trek: Voyager» και στο «Star Trek: Renegades». Θλίψη ωστόσο προκάλεσε και ο θάνατος της Χίθερ Τσάσεν

Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε στα 23 του γνωστός ποδοσφαιριστής

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που επικρατεί με την είδηση πως πέθανε διάσημος ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών. Το γεγονός έκανε γνωστό η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και έχει σκορπίσει την θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Εμπουλού, παίκτη της Μόρκαμ, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει το σοκαριστικό γεγονός χωρίς να αναφέρει τα αίτια του θανάτου του. Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κριστιάν Εμπούλου πέθανε

«Όλοι στην Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανακοίνωσε ο σύλλογος και συνέχισε «Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας... Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν».