Έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό; Θα κλάψετε από τα γέλια

Το twitter μεταμόρφωσε τον κριτή του MasterChef

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό; Θα κλάψετε από τα γέλια

Έχετε δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό; Θα κλάψετε από τα γέλια με αυτές τις φωτογραφίες. Το Twitter μεταμόρφωσε τον κριτή του MasterChef και αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει σήμερα στα social media.

Το Silver Award συνεχίζεται στο MasterChef και χθες παρακολουθήσαμε την ημιτελικό, με τους Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη να περνάνε τελικά στον σημερινό μεγάλο τελικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε και τους κριτές να μαγειρεύουν μαζί με τους παίκτες και να πετάνε διάφορες ατάκες. Ξέρατε όμως ότι ο Κοντιζάς κάνει μια νέα συνεργασία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε εδώ τι "βόμβα" έσκασε για τους δύο κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Απίστευτο!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα, έκανε μια δήλωση που το Twitter δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει. Συγκεκριμένα, ο κριτής είπε πως αν αυτός και ο Τζον αποκλειστούν και μείνουν εκτός τελικού Silver Award, τότε θα τον δούμε να βάφει τα μαλλιά του ξανθά.

Τελικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχασε και μπορεί ο ίδιος να μην έβαψε τα μαλλιά του ξανθά, οι χρήστες του Twitter, όμως τον μεταμόρφωσαν και κλάψαμε από τα γέλια.

Δείτε φωτογραφίες:

Σωτήρης Κοντιζάς

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef

Εκτός από τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό πρέπει να δείτε και τον μικρό του αδερφό

Μείναμε κάγκελο μόλις είδαμε τον μικρό αδελφό του Σωτήρη Κοντιζά. Είδαμε το πρόσωπό του για πρώτη φορά και πάθαμε πλάκα με το πόσο μοιάζουν. Με τι ασχολείται και πόσο χρονών είναι. Τα αποκάλυψε όλα η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. Δείτε παρακάτω το βίντεο που σας έχουμε/

Ο κριτής του Masterchef δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και έτσι δεν ξέραμε μέχρι τώρα πως είναι ο μικρός του αδελφός. Ωστόσο τώρα μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Ασχολείται με τους υπολογιστές και φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας.

Το όνομά του είναι Κοσμάς και η Φωλιά των Κου Κου πρόβαλλε ένα σύντομο βίντεο για αυτόν. Δείτε πως είναι. Μοιάζει με τον κριτή του Masterchef; Εσείς τι λέτε;