Μαρία Μπακοδήμου: H ατάκα της για την Ελένη Μενεγάκη που θα συζητηθεί

Και η συγκίνηση για την Άσπα Τσίνα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Μπακοδήμου: H ατάκα της για την Ελένη Μενεγάκη που θα συζητηθεί

H ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ελένη Μενεγάκη που θα συζητηθεί. H παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στην ωραία Ελένη αλλά και στην αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το show «Just the 2 of Us» που είναι κριτής.

Στα παρασκήνια του «Just the 2 of Us» βρέθηκε η κάμερα του «Happy Day». Η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, τα κανάλια δεν ανοίγονται πάρα πολύ, τα budget θα είναι πιο χαμηλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα budget, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της, ή δε ξέρω τι άλλο. Μπορεί να έχει κι άλλα σχέδια και να θέλει να επιστρέψει όταν θα είναι καλύτερες οι συνθήκες. Πολύ σοφό. Είναι μια περίεργη εποχή. Ο κορονοϊός μας έχει βάλει στο τρυπάκι του. Με έκανε κι εμένα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Τώρα κάνουμε το Just the 2 of Us, περνάμε ωραία, θα δούμε» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου. Μια εμφάνιση που έκανε ωστόσο η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες προκάλεσε χαμό. Τι συνέβη;

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπακοδήμου και για την Άσπα Τσίνα

Η Μαρία Μπακοδήμου, με δηλώσεις της στην εκπομπή “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο, μίλησε για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US, αλλά και για την απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη να κάνει ένα “διάλειμμα” από την τηλεόραση.

«Ελπίζω η Άσπα να γυρίσει σύντομα, να πάνε όλα καλά, είχε ανάγκη από ξεκούραση και πραγματικά είναι αγωνίστρια και είναι ένα κορίτσι που παρά την ταλαιπωρία και την περιπέτειά της ήταν εδώ και προσπαθούσε και δημιουργικά να σταθεί και να υποστηρίξει τον Μάριο.