Χωρισμός «βόμβα» - Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 3 χρόνια

Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός «βόμβα» - Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 3 χρόνια

Ένα χωρισμό «βόμβα» είχαμε στην showbiz και η είδηση έσκασε σαν... έκπληξη, καθώς δεν το περίμενε κανείς. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο τελικά για δικούς του λόγους πήρε την απόφαση να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Ο λόγος για τον Cole Sprouse και την Lili Reinhart τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Riverdale». Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six μάλιστα, ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart πέρασαν χωριστά την καραντίνα. Άνθρωπος από τον κύκλο του ζευγαριού, επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται δηλώνοντας: «Ο Cole και η Lili χώρισαν πριν την πανδημία και πέρασαν την καραντίνα ξεχωριστά, ωστόσο παραμένουν δύο καλοί φίλοι».

Ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι, αυτή τη φορά της ελληνικής showbiz, παίρνει διαζύγιο και η είδηση είναι σοκαριστική. Συγκεκριμένα, επιτυχημένος ηθοποιός χωρίζει από την επί 10 χρόνια σύζυγο του.

Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz - Ποιο γνωστό ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε το τέλος;

Χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην showbiz που δεν περίμενε κανείς. Ποιο γνωστό ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε το τέλος; Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν γνωστά.

Ο λόγος για την Mary Katy Olsen και τον Olivier Sarkozy. Στο χωρισμό τους μάλιστα όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, "μπλέχτηκαν" και οι δικηγόροι τους όταν ζήτησαν από την ηθοποιό να αφήσει το διαμέρισμα, όπου συζούσαν.

Ουσιαστικά όπως ισχυρίζεται εκείνη, ο Γάλλος τραπεζίτης την πέταξε έξω από το σπίτι αφού δεν ανανέωσε το μίσθωμα χωρίς να την ενημερώσει. Η Mary Kate, δήλωσε τρομοκρατημένη αφού στο σπίτι που μένουν έχει προσωπικά δικά της αντικείμενα τα οποία θα χάσει αν φύγει.

Να πούμε βέβαια ότι ένας χωρισμός "βόμβα" ήρθε και στον χώρο της πολιτικής. Δείτε εδώ ποιος γνωστός πολιτικός τραβά χωριστούς δρόμους πλέον με την καλή του. Απίστευτο.

Όλα όσα ανέφερε η Mary Kate για τον χωρισμό "βόμβα" της

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς να την σύμφωνη γνώμη μου, αυτό που ζητώ είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του covid19. Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία».

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η ίδια αναγκάστηκε να ζητήσει δικαστική εντολή και να εξεταστεί η αίτηση του διαζυγίου της ώστε να μπορέσει να προστατέψει τα προσωπικά της αντικείμενα που βρίσκονται ακόμη στο κοινό τους σπίτι.

Olivier Sarkozy Mary Kate Olsen χωρισμός