Κρίσιμες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου - Ένα βήμα πιο κοντά στο "βελούδινο διαζύγιο"

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρίσιμες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου - Ένα βήμα πιο κοντά στο

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ για την Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο Open, ένα βήμα πριν το βελούδινο διαζύγιο με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ βρίσκεται η παρουσιάστρια και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα στον αέρα του Open δήλωσε χαρακτηριστικά συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου: "Σήμερα, λοιπόν, είναι το ραντεβού, το ραντεβού που περιμένει και ο ΣΚΑΙ και η Τατιάνα Στεφανίδου με το κανάλι. Αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι σήμερα θα οδηγηθούν τα πράγματα σε διαζύγιο, σε πολύ όμως όμορφο συναινετικό διαζύγιο. Αυτό που η Τατιάνα θέλει είναι μια καθημερινή εκπομπή και δικαίως γιατί όταν ήταν εκεί πήγαινε και καλά. Θέλει το 12-14:00, την ώρα του Γιώργου Λιάγκα."

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν η Τατιάνα ήταν στο Epsilon, 12-14:00 έκανε τρομερά νούμερα".

Να σημειωθεί πως σήμερα η Φαίη Σκορδά στην δική της εκπομπή πέταξε μια αποκάλυψη "βόμβα" αφού ανακοίνωσε πως πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη πάει στον ΣΚΑΙ με δική της εκπομπή!

Τι είχαν αναφέρει στο Happy Day για το διαζύγιο της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day ,πριν από αρκετό καιρό, και της δημοσιογράφου, Τίνας Μεσσαροπούλου, η παρουσιάστρια μετά από αρκετά χρόνια αποχωρεί από τον σταθμό. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές, ενώ δεν έχει κάνει και καμία δήλωση.