MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Τα είχε με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Αποκάλυψη «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Τα είχε με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για παίκτη του MasterChef. Συγκεκριμένα, για τον Γιώργο Λασκαρίδη. Είχε σχέση με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Η Ζένια Σολδάτου έκανε γνωστό πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια ήταν ζευγάρι με έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Στην εκπομπή μάλιστα, συζητούσαν ποιος μπορεί να είναι αυτός.

MasterChef Γιώργος Λασκαρίδης Ζένια Σολδάτου

Κατέληξαν στο γεγονός πως μπορεί να είναι ένας από τους τέσσερις: Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής Γεωργίου, Γιώργος Λασκαρίδης, Δημήτρης Μπέλλος.

Η Ζένια μπορεί να μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το φλερτ της με τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομά του. Έτσι, όλοι συμπέραναν πως πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Ωστόσο, ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την κοπέλα του, μιας και η συγκίνηση του ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση πριν από λίγες εβδομάδες, δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του.

Τώρα ωστόσο ο Γιώργος Λασκαρίδης από το MasterChef τα έχει με κούκλα Ολλανδέζα

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την κούκλα σύντροφο του Γιώργου Λασκαρίδη από το MasterChef. O ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές, άλλωστε στη κοπέλα του Lotus και είναι τρελά ερωτευμένοι.

O Γιώργος Λασκαρίδης είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί πιο πολύ στο ριάλιτι μαγειρικής περισσότερο για την κόντρα του με την Κατερίνα.

Ο Γιώργος έχει μιλήσει πολλές φορές για την σύντροφο του που κατάγεται από την Ολλανδία. Οι δυο τους έχουν κοινοποιήσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ όπως έχει πει ο Γιώργος, αν κερδίσει το MasterChef θα τη ζητήσει σε γάμο.

«Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Ακόμα είμαστε φρέσκοι. Τον γνώρισα στα γενέθλιά του και το απόγευμα πήγα σε ένα πάρτι και τον κάλεσα. Του είπα “Τι θα κάνεις στα γενέθλια σου; Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου στο πάρτι”. Ήρθε στο πάρτι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είμαστε μαζί. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά» είχε πει η Lotus σε συνέντευξή της για τον Γιώργο. Δείτε ωστόσο και ποιος παίκτης αποχώρησε χθες

Δείτε παρακάτω κοινές τους φωτογραφίες: