GNTM: Αυτό είναι το πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση

Δεν θα το περιμένετε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Αυτό είναι το πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση

Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο νέος κύκλος του GNTM. Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό ένα πρόσωπο «βόμβα» που δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, πρόταση δέχτηκε το Τζέισον – Αντιγόνη -όπως έχει επιλέξει να αυτοπροσδιορίζεται – για να λάβει μέρος στον 3ο κύκλο που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR.

GNTM Τζέισον Αντιγόνη

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από δηλώσεις που εξασφάλισε. Επίσης, το ίδιο παραδέχτηκε ότι εκτός από το reality μοντέλων δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει και στο Big Brother.

Το Τζέισον - Αντιγόνη, αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάρει μία γεύση και από τον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο, η ιδέα του reality δεν του είναι τόσο προσφιλής.

Επίσης, δυο ακόμη ονόματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και ενδέχεται να τα δούμε στο νέο κύκλο του GNTM.

Ποιο είναι το Τζεισον Αντιγόνη που δέχτηκε πρόταση για το GNTM

Το Τζέισον-Αντιγόνη Dane έγινε γνωστό στα media όταν την 1η Νοεμβρίου του 2017 βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου, ώστε να διεκδικήσει τη διαγραφή του φύλου του, από τα επίσημα αρχεία του κράτους.
Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία που εκδικάστηκε αίτημα για διαγραφή ταυτότητας φύλου ενός ανθρώπου από τη ληξιαρχική πράξη της γέννησης του, καθώς δεν αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο φύλων, άντρας - γυναίκα.

Εν τέλει το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου δέχθηκε να εισαγάγει το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο ήδη δοσμένο του όνομα, αλλά δεν ικανοποίησε το σκέλος του αιτήματος που αφορούσε σε πλήρη διαγραφή του καταχωρισμένου του φύλου από τα νομικά του έγγραφα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να βρίσκεται σε έφεση, προκειμένου να διορθωθεί η αντίφαση της απόφασης αυτής.

Οσο για το δεύτερο όνομά του, το Τζέισον Αντιγόνη ανέφερε πως το διάλεξε επειδή η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε.