Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο έρωτας τους δυναμώνει αφού σκοπεύουν σε λίγο καιρό να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Χαρά Παππά μπορεί αν μην κέρδισε το GNTM έχει κερδίσει ωστόσο την καρδιά του Μπουράκ Χακί, αλλά φυσικά των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, συνηθίζουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και να μοιράζονται την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι αυτή την φορά το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της σχέσης τους. Ποιο είναι αυτό που την κρατά ζωντανή; Στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο του Μπουράκ Χακί το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Χαράς Παππά. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Δείτε εδώ:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί

Πριν λίγες ημέρες ο Μπουράκ Χακί είχε γενέθλια και η Χαρά δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα

Ο Μπουράκ Χακί έχει σήμερα τα γενέθλιά του, και για το λόγο αυτό, η αγαπημένη του σύντροφος, Χαρά Παππά, θέλησε να του ευχηθεί, στέλνοντάς του το πιο τρυφερό μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το φετινό κύκλο του GNTM, και ο γοητευτικός ηθοποιός, δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε κάθε τους ανάρτηση, "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτούν.

Αυτό ήταν το τρυφερό μήνυμα της Χαράς Παππά για τα γενέθλια του Μπουράκ Χακί

Ο Τούρκος ηθοποιός γίνεται σήμερα, 48 ετών και η αγαπημένη του, του ευχήθηκε με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η Χαρά Παππά είπε τα «χρόνια πολλά» στον αρραβωνιαστικό της.

«Χρόνια Πολλά σε σένα, Μπουράκ Χακί. Είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος», έγραψε το μοντέλο κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί