Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το playroom του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Η τρυφερή στιγμή του ζευγαριού καταγράφηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το playroom του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Ένα βίντεο πραγματικό ντοκουμέντο έκανε την εμφάνισή του σήμερα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 και της εκπομπής "Πρωινό". Έπαιξαν πλάνα από μια πολύ τρυφερή στιγμή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik μέσα από το playroom του νέου τους σπιτιού.

Το ζευγάρι αυτό από την αρχή της σχέσης του μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τους σχολίασαν αρνητικά. Πλέον, όμως, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και θαυμαστά couples. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και είναι ολοφάνερο πως... είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, λοιπόν, και που προβλήθηκε στο Πρωινό, καταγράφηκε ο Snik να παίζει games στο pc στις 5 ηώρα το πρωί και η Ηλιάνα να ξυπνάει να τον κοιτάει κι απλά να του δίνει ένα τρυφερό φιλί και να φεύγει.

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή ενδέχεται να πάρει την θέση του μοντέλου στο GNMT! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

«Παλάτι» το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Έχει μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου

Το ζευγάρι που ζει έναν όμορφο έρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, μπορεί από τον πρώτο καιρό της σχέσης του να πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει, ωστόσο εν μέσω καραντίνας αγόρασαν και το δικό τους σπίτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, λοιπόν, πριν από λίγες εβδομάδες μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, το οποίο όπως λέγεται είναι άκρως εντυπωσιακό και σαν «παλάτι», αφού μέσα έχει τα πάντα τα οποία και θα... ζηλέψετε.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από το Πρωινό η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, το σπίτι τους έχει όλα τα κομφόρ. Κάποια από αυτά είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, κήπο τεράστιο με γκαζόν, αλλά και πισίνα.