GNTM: Τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Κάτια Ταραμπανκό - Τι έκανε;

Της πάει πάρα πολύ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
GNTM: Τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Κάτια Ταραμπανκό - Τι έκανε;

Τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έκανε η Κάτια Ταραμπανκό. Η νικήτρια του GNTM, αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της μετά την καραντίνα και να δώσει ένα έναν διαφορετικό αέρα στο στυλ της. Μια αλλαγή που της πάει πολύ.

Με το που έληξε η καραντίνα και τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες ομορφιάς άνοιξαν τις πόρτες τους, έσπευσαν όλοι να φροντίσουν τα μαλλιά τους.

Δυο εβδομάδες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, η Κάτια Ταραμπανκό επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή.

Η νικήτρια του GNTM άφησε ίδιο το μήκος των μαλλιών της, το οποίο της πηγαίνει πάρα πολύ και έκανε μερικές ξανθιές ανταύγειες στην φράντζα της.

Δείτε την αλλαγή:

Κάτια Ταραμπανκό μαλλιά

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έκανε και το εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό, μαζί με την Άννα Μαρία και μείναμε κάγκελο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM κουρεύτηκε και... αυτό είναι αποτέλεσμα

Η Κάτια Ταραμπάνκο, που γνωρίσαμε στο GNTM όπως πολλές γυναίκες εν μέσω καραντίνας, πήρε την απόφαση και κουρεύτηκε, αφού όλα τα κομμωτήρια είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, μέσα από μερικά στιγμιότυπα θέλησε να μας δείξει και το αποτέλεσμα.

Το μοντέλο, μένει σπίτι ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την υγεία μας και την προστασία από τον ιό. Και περνάει καθημερινά τις ημέρες τις καραντίνας, όσο πιο ευχάριστα μπορεί, ακολουθώντας μάλιστα και όλες τις τάσεις στα social media.

Ένα trend ωστόσο που ακολούθησε το οποίο κάνουν πολλές γυναίκες στο Instagram είναι να κουρευτεί μόνη στο σπίτι της. Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μια βοήθεια. Αυτή της μαμάς της, η οποία ήταν εκείνη που έκανε όλη την δουλειά.

«Χαλάλι της. Μαλλιά είναι! Θα ξαναφυτρώσουν», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνοντας την αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM μαλλιά