MasterChef: Ποια η σχέση του Κώστα και του Ηλία με πρώην παίκτη του "Power of Love";

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Ποια η σχέση του Κώστα και του Ηλία με πρώην παίκτη του

Ποια η σχέση του Κώστα και του Ηλία από το MasterChef με πρώην παίκτη του "Power of Love"; Οι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του και προφανώς γνωρίζονται και διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί του.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Χαλκιάς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Power of Love.

Στο πάρτι που διοργανώθηκε, ήταν αρκετοί συμπαίκτες του από το ριάλιτι της αγάπης, αλλά και τρεις παίκτες του φετινού MasterChef. O λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι, τον Κώστα Νταλιάνη και τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο.

Οι παίκτες του φετινού MasterChef δεν μίλησαν ωστόσο καθόλου στην κάμερα, καθώς δεν επιτρέπεται λόγω συμβολαίου.

Ο Βασίλης Χαλκιάς σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε πως ο Ηλίας και ο Κώστας ετοιμάζουν κάτι επαγγελματικό μαζί, στο οποίο ίσως συμμετέχει και εκείνος.Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστή και μια χαρμόσυνη είδηση. Στο MasterChef έχουμε μια εγκυμοσύνη «βόμβα».

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο αυτό ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού του MasterChef

Ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο τελικός του MasterChef. Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται ήδη εκτός σπιτιού, ωστόσο αυτό έγινε γιατί τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μένει ένα, το οποίο θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή. Πότε θα γίνει;

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, εκτός από 11 επεισόδια που ήταν δρομολογημένα να γυριστούν στο εξωτερικό και τελικά λόγω πανδημίας δεν έγιναν ποτέ, υπάρχει ένας φάκελος που μέσα αναγράφεται το όνομα του φετινού νικητή για το ριάλιτι.

Βέβαια, τόνισε πως ο φάκελος αυτός δεν έχει ανοιχτεί από κανέναν και θα διατηρηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να έρθει η στιγμή που πρέπει, δηλαδή το γύρισμα του τελικού. (Δείτε όσα είχε δηλώσει εδώ)

Σήμερα λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου.