Chrissy Teigen: Αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της και ο λόγος θα σε συγκλονίσει

Τι έγραψε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Chrissy Teigen: Αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της και ο λόγος θα σε συγκλονίσει

H Chrissy Teigen αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της και ο λόγος θα σε συγκλονίσει. Το γνωστό μοντέλο με απόλυτη ειλικρίνεια αποκάλυψε ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση μετά από αρκετά χρόνια.

Την αποκάλυψη πως σκοπεύει να αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος της, έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Chrissy Teigen. Η 34χρονη καλλονή εξήγησε πως θέλει να ξαπλώνει μπρούμυτα και να μπορεί να κουμπώσει φόρεμα στο νούμερό της.

Ο λόγος που η Chrissy Teigen αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της

«Θα βγάλω το στήθος μου! Ήταν πολύ ωραίο για μένα εδώ και πολλά χρόνια αλλά απλώς το βαρέθηκα! Θα ήθελα να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα στο νούμερό μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με πραγματική άνεση! Τέλος το μεγάλο στήθος! Οπότε, μην ανησυχείτε για μένα, όλα καλά. Θα εξακολουθώ να έχω στήθος, απλώς θα είναι σκέτο λίπος. Κάτι που εξαρχής είναι το στήθος. Μια ηλίθια, θαυματουργή σακούλα λίπους», έγραψε το 34χρονο μοντέλο στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα μία παλαιότερη, ασπρόμαυρη φωτογραφία της. Ωστόσο ένα ακόμη μοντέλο συγκλόνισε με την ιστορία που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, πλέον όμως κατάφερε να μείνει έγκυος.

«Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετά ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει. Θέλω να τα βγάλω τώρα». Είχε πει η Chrissy Teigen σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: