Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου: «Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου: «Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια...»
News 30.05.2020 09:28
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου με την ανάρτηση της. «Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας» έγραψε για το τέλος των γυρισμάτων του Still Standing.

Την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του επιτυχημένου καθημερινού παιχνιδιού του ΑΝΤ1, «Still Standing» ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της, ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδια της παραγωγής για τη φετινή σεζόν, ωστόσο υποσχέθηκε στους τηλεθεατές πως το Σεπτέμβρη θα επιστρέψει με ακόμη πιο θετική διάθεση και θα συνεχίσει και τα μαθήματα φωνητικής, όπως έγραψε με χιούμορ στην ανάρτηση της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου για το Still Standing

«Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα. Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας. Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε, γελάσαμε ,τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο. Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου, που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα.

Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη! Φυσικά, θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου. Ωστόσο εμείς σας έχουμε και όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1. Ποια είναι όλη η αλήθεια;

Δείτε εδώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα.Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια.Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας.Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε ,τραγουδήσαμε,χορέψαμε,αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο.Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα.Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση.Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη!Φυσικά,θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45....#blessed#thankful#love#mylife#ant1tv#stillstanding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει για τις οικονομικές απολαβές και δηλώνει - "Ποτέ δεν με απασχόλησε τι χρήματα έπαιρναν οι άλλοι"

Βίντεο από τον ΑΝΤ1 - Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι

Share