Ραγδαίες αλλαγές στο Mega

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες αλλαγές στο Mega

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές στο Mega, μιας και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, πρόκειται να αλλάξει η ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και να προστεθεί ένα μισάωρο στην αρχή, ήδη από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τις αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων

«Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου διευρύνεται η διάρκεια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA με ώρα έναρξης μετάδοσής του, τις 19:30.

Με την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την σφαιρική καταγραφή των θεμάτων της επικαιρότητας τα σημαντικά γεγονότα είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Άμεση, αντικειμενική, υπεύθυνη ενημέρωση στο MEGA.

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα «έσπασε» στο Mega. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση.

Δευτέρα έως Παρασκευή 19:30 με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σάββατο και Κυριακή 19:30 με τον Γιάννη Μούτσο».

Mega δελτίο ειδήσεων

Αλλαγές θα γίνουν και στο πρόγραμμα του Mega, καθώς θα ξεκινήσει μία νέα εκπομπή

"Καυτό" είναι το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου στο Vanda's blog του Youweekly.gr όσο "καυτή" θα είναι και η μελαχρινή παρουσιάστρια που θα ξεκινήσει μια νέα εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Mega. Ο ανταγωνισμός αυτό το καλοκαίρι ενδέχεται να... "τσακιστεί".

Σας είχα αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μου πως οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν στα πλάνα τους να εντάξουν και νέες εκπομπές είτε ψυχαγωγικού είτε ενημερωτικού περιεχομένου. Ωστόσο, ο κορωνοϊός πάγωσε λίγο τα πράγματα αλλά τώρα που έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε στη νέα κανονικότητα αποφάσισαν σιγά σιγά να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Ποια είναι η νέα εκπομπή και η "καυτή" παρουσιάστριά της

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι πληροφορίες μου υπάρχουν σκέψεις να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη του σταθμού και να εκτίνεται μέχρι και το μεσημέρι μια εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Το όνομα που έχει πέσει μέχρι στιγμής στο τραπέζι για τον ρόλο της παρουσιάστριας, είναι αυτό της Ζωής Δημητράκου.

Ζωή Δημητράκου Mega

Επίσης, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε και η πρόταση να κάνει την εμφάνισή της η εκπομπή αυτή τώρα το καλοκαίρι αλλά όπως το βλέπω εγώ θα την μεταφέρουν μάλλον για Σεπτέμβρη...

Να υπενθυμίσω πως το Mega προσφάτως πρόσθεσε στο πρόγραμμά του μια σειρά που παλιότερα χτυπούσε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης - δείτε εδώ ποια - και γενικά στα μηχανάκια της AGB σημειώνει εμφανή άνοδο.

TAGS