Απάντηση - "βόμβα" από τον Νίκο Κοκλώνη για τη Χριστίνα Παππά - «Είχαμε συμφωνήσει να...»

Τι είπε για τις «στημένες αποχωρήσεις»;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απάντηση -

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νίκος Κοκλώνης, έδωσε μία απάντηση σκέτη "βόμβα" για το J2US και τα σχόλια που έκανε η Χριστίνα Παππά για τις στημένες αποχωρήσεις, με τον παρουσιαστή να ανοίγει τα χαρτιά του και να ξεκαθαρίζει, τι ήταν ακριβώς αυτό που είχαν συμφωνήσει.

Πριν από μερικές μέρες, σε δηλώσεις της, η Χριστίνα Παππά είχε αποκαλύψει πως είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη και την παραγωγή του J2US, να αποχωρήσει στο τρίτο επεισόδιο.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Κοκλώνης, στη συνέντευξή του στο «7 μέρες TV», απάντησε στα σχόλια αυτά και μετέδωσε το ακριβές παρασκήνιο, σχετικά με το τι είχε συζητήσει με τη Χριστίνα Παππά, πριν εκείνη κλείσει για το δημοφιλές show του Open.

Παράλληλα, εξήγησε πώς ακριβώς λειτουργεί η όλη διαδικασία με την ψηφοφορία και τα αποτελέσματά της. Μιας και λέμε ωστόσο για αποχωρήσεις, ρίξτε μια ματιά στο ζευγάρι που φεύγει απόψε από το J2US!

Αυτή ήταν η απάντηση - "βόμβα" που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στη Χριστίνα Παππά

Τι ισχύει με όσα λέγονται περί συμφωνιών για αποχωρήσεις;

Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, είναι αλήθεια ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο Χ και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψη J2US

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου, και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο.