Βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού με τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου

Τι την έκανε να "λυγίσει";

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού με τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ήταν η Έλενα Παπαρίζου, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της με τα λόγια της καλής της φίλης για την γνωριμία τους και τη σχέση τους, και να βουρκώνει on air.

Οι δύο κυρίες είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες της Έλενας Παπαρίζου, με μία από αυτές να είναι και το τραγούδι που της χάρισε την πρωτιά στην Eurovision, «My number one».

Σήμερα το μεσημέρι, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το πώς βίωσε όλη την περίοδο της καραντίνας μέσα στο σπίτι της.

Σε προηγούμενη εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει και τι πρόκειται να γίνει με το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ όλη την αλήθεια!

Γι΄αυτό το λόγο βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού και η Έλενα Παπαρίζου αντάλλαξαν κοπλιμέντα και αναφέρθηκαν στην υπέροχη σχέση που έχουν, με την γνωστή παρουσιάστρια να "λυγίζει" με όλα όσα άκουσε.

«Όταν σε γνωρίσει κάποιος και σε ζήσει μπορεί να καταλάβει ότι είσαι από τα παιδιά αυτού του χώρου που έχουν τόσο καλή καρδιά που απορώ πως κατάφερες να γίνεις σουπερ σταρ με σε αυτή την καρδιά που είναι μαλαματένια σε έναν χώρο που είναι ζούγκλα», της είπε η παρουσιάστρια με την Έλενα Παπαρίζου να απαντά:

«Είσαι ένας άγγελος, σε εκτιμώ και σε αγαπώ. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που είπαμε», είπε με την Ναταλία να συγκινείται. «Πάντα με συγκινεί αυτό το κορίτσι, αλήθεια, μαζί της κάτι παθαίνω πάντα, έχουμε ζήσει πολλά», είπε και δάκρυσε.

Ναταλία Γερμανού κλάματα

Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής ήταν η Ναταλία Γερμανού και με το "αντίο" της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της με το κανάλι, ωστόσο, η ίδια έβαλε τέλος σε όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα και τους έπιασε όλους απροετοίμαστους. Διάλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να αποκαλύψει πως σταματάει από την τηλεόραση.

Το γεγονός αυτό δεν γινόταν να μην σχολιάσουν και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα της Ελένης, η Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο "αντίο" της στον αέρα του ALPHA. Μίλησε για την ίδια με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ η συγκίνησης της ήταν εμφανής.