Αννίτα Πάνια: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Δεν μπορώ...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Δεν μπορώ...»

Έξαλλη έγινε η Αννίτα Πάνια στη σημερινή εκπομπή της, στον αέρα του Open, με τη γνωστή παρουσιάστρια να λέει πως δεν μπορεί ούτε λεπτό να κοιτάζει την οθόνη από ένα πραγματικά αηδιαστικό ρεπορτάζ που της παρουσίασε ένας συνεργάτης της.

Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια έχει ιδιαίτερη θεματολογία και έτσι ένα από τα θέματα που ακούστηκαν σήμερα, έδειξε να μην ευχαριστεί καθόλου την παρουσιάστρια.

Γι΄αυτό το λόγο έγινε έξαλλη η Αννίτα Πάνια

Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της, της μίλησε για ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί, με ποντίκια τα οποία προκειμένου να επιβιώσουν, τρώνε το ένα το άλλο. Με το που αντίκρισε τις εικόνες στο μόνιτορ, η Αννίτα Πάνια, σηκώθηκε από τη θέση και άρχισε να κρύβει το πρόσωπό της.

Αννίτα Πάνια έξαλλη στο Open

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει το πόσο πολύ της αηδιάζει το συγκεκριμένο θέαμα και γι΄αυτό προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορούσε από την οθόνη. Ρίξτε και μια ματιά στα νούμερα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Αννίτα Πάνια στην ξεχωριστή εκπομπή της.

Δείτε την αντίδρασή της στο παρακάτω βίντεο:

Οι επόμενες μέρες ωστόσο είναι κρίσιμες για την Αννίτα Πάνια στο Open

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αννίτα Πάνια στην κάμερα του Happy Day, οι μέρες που διανύει στον τηλεοπτικό σταθμό Open είναι κρίσιμες αφού σε λίγο καιρό θα γίνει συζήτηση για το αν θα συνεχίσει με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα ή αν θα λήξει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Εκτός από αυτό, η Αννίτα Πάνια στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει πράγματα για την σχέση της με την Άννα Βίσση αλλά σχολιάζει και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA.

Οι δηλώσεις της Αννίτας Πάνια που πρόδωσαν τις κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν στο Open

“Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε πολύ κουπί. Δύσκολη χρονιά με πολύ πράμα μέσα, μεγάλη εκπομπή, δεν πλήξαμε ποτέ. Δόξα τω Θεώ το παλεύουμε.

Δεν ξέρω να σας πω τι θα κάνω με την εκπομπή. Το μόνο που ξέρω να σας πω είναι ότι μια μέρα μου βγήκε όλη η αγανάκτηση γιατί μέσα σε αυτή την εκπομπή έχω φάει όλα τα έκτακτα αυτής της σεζόν. Είναι μια εκπομπή 4 ωρών, μεγάλη διάρκεια για ζωντανή εκπομπή με πάρα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, σε βαθμό που φτάνεις κάποια στιγμή και λες “μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα”;

Είμαστε σε μια φάση τώρα που τελειώνει η σεζόν, συζητιούνται πράγματα. Εμένα μου αρέσει η δουλειά αυτή όταν την κάνω με ανθρώπους που γουστάρω, συνεργάζομαι καλά και περνάω καλά. Αυτό μπορώ να το κάνω με πολύ λιγότερα λεφτά αν μου κάνει κέφι πραγματικά.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια στο παρακάτω βίντεο