J2US: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα

Η εμφάνισή του με τον Μάριο Πρίαμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα

Μετά από πολλή συζήτηση, είδαμε τελικά στο σημερινό επεισόδιο, ποιος είναι αυτός που αντικατέστησε την Άσπα Τσίνα στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου στο δημοφιλές show του Open, J2US. Το νέο ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό!

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Άσπα Τσίνα έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το μουσικό show και από εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν ένα σωρό ονόματα για το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τη θέση της.

Νωρίτερα, στο J2US έγινε κακός χαμός με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα. Δείτε εδώ το επικό σχόλιο που έκανε για την παρτενέρ του ο Τρύφωνας!

Αυτός είναι τελικά ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα στο J2US

Τελικά, μετά από ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο η Άσπα αποχαιρέτησε προσωρινά τον Μάριο και ζήτησε τον Νίκο Κοκλώνη να τον προσέχει, είδαμε στη σκηνή του J2US τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος αποχώρησε από το show την προηγούμενη βδομάδα με την Χριστίνα Βραχάλη.

J2US Άσπα Τσίνα αποχώρηση

Οι δυο τους, ερμήνευσαν ένα κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, και η συγκίνηση του Μάριου ήταν τόσο μεγάλη που έχασε τα λόγια του όταν ξεκίνησε το τραγούδι.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι αλλά και η κριτική επιτροπή, μετέφεραν τα περαστικά τους στην Άσπα, η οποία ωστόσο θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο show. Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως επειδή ο Μάριος δεν είχε το χρόνο να κάνει πρόβες, θα έχει ασυλία γι' αυτή τη βδομάδα.

Τι είπε ο Μάριος Πρίαμος για την Άσπα Τσίνα

Ο Μάριος Πρίαμος συνεχίζει στο J2US με άλλο παρτενέρ και μίλησε με συγκίνηση για την Άσπα Τσίνα: «Η σκέψη μου σε αυτό το live ήταν να τα πάω καλά και να βγάλω με αξιοπρέπεια αυτό που θα έλεγα. Λίγο πριν βγω στη σκηνή ένα βίντεο της Άσπας με συγκίνησε πάρα πολύ και σίγουρα αυτό με επηρέασε.

Την ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά της λόγια, ξέρει την αγάπη που της έχω. Ξέρω πως έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που στέκεται δίπλα μου σαν βράχος σε ότι χρειαστώ και μέσα στο παιχνίδι και εκτός παιχνιδιού».

Δείτε το βίντεο: