Ελένη Μενεγάκη: «Έζησα μαζί της σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα»

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: «Έζησα μαζί της σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την Ελένη Μενεγάκη έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη πως «έζησε μαζί της σκοτεινά, χαμογελαστά και δακρύβρεχτα». Τι είπε η παρουσιάστρια για την πρώην συνεργάτιδα της και την συνεργασία τους;

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την σκηνή και τα φώτα της τηλεόρασης. Σιγά σιγά τα στόματα ανοίγουν και προς το παρόν λένε μόνο θετικά σχόλια.

H εξομολόγηση της Κατερίνας Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη και την συνεργασία τους

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την ΕΛΕΝΗ και όχι την Μενεγάκη...

Μιλώντας στην εφημερίδα «Secret» η παρουσιάστρια και -πλέον- ηθοποιός ανέφερε: «Αυτές τις μέρες μίλησα πολύ γι’ αυτήν… Τη δική μου Ελένη. Και είναι ενδεικτικό ότι, λέγοντας Ελένη, δεν χρειάζεται να πω Μενεγάκη. Γιατί η Ελένη έγινε για το κοινό σήμα κατατεθέν. Γι’ αυτό και η προσωρινή παύση της έριξε το σύστημα. Εγώ έζησα μαζί της τα πάντα. Φωτεινά, πιο σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα, όλα.

Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Ζαρίφη

Όμως, αυτό που πάντα λέω είναι ότι είναι δύσκολο να αναδειχθείς δίπλα σε ένα τόσο λαμπερό πλάσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρο και η Ελένη ήταν. Σε άφηνε να πάρεις χώρο και χρόνο και ήξερε να σου βγάζει πράγματα που γίνονταν μετά χαρακτηριστικά σου.

Είναι η πιο ξεχωριστή τηλεοπτική περίπτωση και θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ σε σχέση με την ψυχαγωγία. Εγώ θα την ευχαριστώ πάντα και θα κρατάω στη μνήμη μου τις βραδιές μακριά από τα φώτα, τα κρασάκια μας».

Εκτός από την Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την συνεργασία τους, αλλά και την σχέση του με την παρουσιάστρια.