Θα μείνεις «κάγκελο» μόλις δεις την Μαρία Σολωμού με μαγιό - Η απόλυτη κορμάρα

Κόλαση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα μείνεις «κάγκελο» μόλις δεις την Μαρία Σολωμού με μαγιό - Η απόλυτη κορμάρα

Θα μείνεις «κάγκελο» μόλις δεις την Μαρία Σολωμού με μαγιό. Η ηθοποιός έχει την απόλυτη κορμάρα και φρόντισε να μας το δείξει. Η ίδια θυμήθηκε μια φορά που είχε πάει για μπάνιο και φόρεσε το στενό μπικίνι της και όλοι στην παραλία χάζευαν το κορμί της.

H Μαρία Σολωμού δημοσίευσε στο Instagram τρεις καλοκαιρινές φωτογραφίες της από τις διακοπές που έκανε πριν από 6 χρόνια στην Ελαφόνησο το 2014.

Η ηθοποιός φοράει το σέξι μπικίνι της και απολαμβάνει την παραλία του Σίμου, που όπως αναφέρει η ίδια, είναι μία από τις αγαπημένες της παραλίες.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μπήκε στον κόσμο του Instagram πολύ πρόσφατα και ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Δείτε τι είχε αναφέρει και θα "λιώσετε" στα γέλια. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να τα βρει μια χαρά με το Instagram, και οι καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

«Μια που ακόμα δεν έχω βρέξει το πόδι μου, είπα να μοιραστώ μια απ τις αγαπημένες μου παραλίες Σίμος, Ελαφόνησος......κάπως απογευματόβραδο, Αύγουστος, κάποιο καλοκαιράκι, 2014 θαρρώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Σολωμού μαγιό

Θα πάθετε πλάκα - Η Μαρία Σολωμού χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού! Και αυτό γιατί η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό και "ρίχνει" όλα τα social media.

H Μαρία Σολωμού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media μιας και όπως ανέφερε και η ίδια προτιμάει να μένει σπίτι της παρά την άρση των μέτρων, και γι΄αυτό το λόγο δε σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή και throwbacks για να περάσει η ώρα.

Δείτε την Μαρία Σολωμού χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό να ποζάρει στον φακό

Χθες λοιπόν, θέλοντας να αναπολήσει για λίγο το καλοκαίρι και τις υπέροχες στιγμές που ζούσε στις διακοπές της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στα σχόλια για το καλογυμνασμένο της σώμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Έβαλα κι εγώ το μαγιό μου,που δεν είχα προλάβει περσυ να το εγκαινιάσω maabooswimwear ,κότσαρα και καπελαδούρα και βγήκα στο μπαλκόνι!!!! Οχιιιι,δεν μαύρισα,τα #filters να ´ναι καλά!!! #nobodyisperfect #posingformyself #αντεκαιστηθαλασσαευχομαι"