Δεν πάει στο Open το πρόσωπο "βόμβα" - Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Δεν έχει δεχθεί καν πρόταση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν πάει στο Open το πρόσωπο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε, ένα πρόσωπο σκέτη "βόμβα", πως τελικά δεν πρόκειται να πάει στο Open και πως μάλιστα, δεν έχει δεχθεί καν πρόταση με το κανάλι, όπως ακούστηκε τις τελευταίες μέρες.

Πολύς λόγος έγινε από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση για ένα νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στο δυναμικό του γνωστού καναλιού.

Αυτό είναι το πρόσωπο "βόμβα" που δεν πάει τελικά στο Open

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος μέσα από μία σειρά Insta Story που ανέβασε, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία επικοινωνία με το κανάλι και πως δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη φήμη.

Με ή χωρίς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη ωστόσο, το Open σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ πώς τα πήγε χθες βράδυ το J2US!

«Μου στέλνετε πολλοί και μου λέτε πως σε κάποιες εκπομπές βγήκαν και είπαν ότι του χρόνου θα βρίσκομαι στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Open. Μάλιστα το ανακοίνωσαν ως κάτι το οποίο είναι σίγουρο πως θα γίνει. Θέλω λοιπόν να βγω εδώ δημόσια και να πω, πως δεν έχω δεχθεί καμία τέτοια πρόταση, δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν και δεν γνωρίζω πώς και γιατί έβγαλαν αυτή την είδηση», είπε ο ίδιος στα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλέξανδρος Κοψιάλης Open

Την ίδια στιγμή ωστόσο δύσκολες ώρες περνάει ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Τσεκούρα. Ο δημοσιογράφος του Open είναι στην εντατική καθώς βρέθηκε με με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

O δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

πηγή: protothema.gr

TAGS