Άγριες Μέλισσες - Mega Spoiler: Παντρεύεται η Ρίζω τον Προύσαλη;

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Mega Spoiler: Παντρεύεται η Ρίζω τον Προύσαλη;

Μέσα από συνέντευξή της, η Ρίζω, δηλαδή η Ελένη Καρακάση, έκανε ένα Mega Spoiler για την αγαπημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, σχετικά με το αν πρόκειται να τη δούμε να παντρεύεται κάποια στιγμή τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το αν πρόκειται ποτέ να δούμε αυτούς τους δύο να γίνονται ζευγάρι, μιας και έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, κάτι που έχει γίνει γνωστό ήδη από τα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο συγκεκριμένο θέμα και θέλησε να εξηγήσει τι έχει αποφασιστεί για το μέλλον του Προύσαλη με την Ρίζω.

Μιας και λέμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε εδώ όλα τα νέα επεισόδια. Δείτε τα πριν παιχτούν στον ANT1!

Αυτό το spoiler έκανε η Ελένη Καρακάση για τη Ρίζω και τον Προύσαλη

«Πολλές φορές έχουμε τον έρωτα της ζωής μας δίπλα μας και δεν το βλέπουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη για μένα και τον ενωμοτάρχη, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει υπόνοια φλερτ. Δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση. Δεν μας έχει αφήσει να τους δούμε ως ζευγάρι... Αλλά ποτέ μην λες ποτέ για τη Ρίζω και τον ενωμοτάρχη. Περίμενε κανείς η Θεοδοσία, μία τρελά ερωτευμένη γυναίκα που λιώνει για τον Λάμπρο να απατήσει τον άνδρα της, ο Κλεομένης να έχει άλλο ερωτικό προσανατολισμό, η Ουρανία, μία ηθική γυναίκα, μετά την απάτη του Κυριάκου να δώσει ένα πεταχτό φιλί με τον κοινοτάρχη, η Μυρσίνη με τα τέσσερα παιδιά να έχει φλερτάρει με τον αδελφό του Δούκα;».

Αναφερόμενη στη Λενιώ και στον Λάμπρο και στο αν θα ήθελε να είναι μαζί η Ελένη Καρακάση είπε: «Αυτό θα ήταν πολύ όμορφο, σαν παραμύθι. Αλλά η ζωή συνήθως γράφει δραματικά φινάλε. Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτεται η σεναριογράφος μας. Προς το παρόν στη ζωή της Ελένης υπάρχει ο Κυπραίος, που είναι έτοιμος για όλα τα σχετικά με την αγάπη αυτής της γυναίκας».

Άγριες Μέλισσες spoiler