«Η Ελένη βαριόταν στις φωτογραφίσεις» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά της στα παρασκήνια

Απίστευτο παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
«Η Ελένη βαριόταν στις φωτογραφίσεις» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά της στα παρασκήνια

Μια αποκάλυψη έκανε για την συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στα παρασκήνια, η Ολυμπία Κρασαγάκη. Σύμφωνα με την φωτογράφο η παρουσιάστρια «βαριόταν αρκετά στις φωτογραφίσεις» που τις έκαναν.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένη στο Dot τη γνωστή φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη στον φακό της οποίας πόζαρε αρκετές φορές η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Στην εκπομπή αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες και trivia που δεν μάθαμε ποτέ και που αφορούσαν τα παρασκήνια των φωτογραφίσεων.

«Ήταν κουλ, και βαριόταν συνήθως δεν της άρεσαν οι φωτογραφίσεις. Ήθελε να βάφεται μόνο της και δεν της άρεσε. Ζητούσε πάντα τις φωτογραφίσεις μετά την εκπομπή για να είναι ήδη βαμμένη μην το κάνει δυο φορές, ενώ ποτέ δεν ζήτησε ρετούς». Ωστόσο εμείς σας αποκαλύψαμε και το παρασκήνιο της αποχώρησης της από τον Alpha. Η προσβολή και τα σκληρά λόγια που την πλήγωσαν.

«Της Ελένης δεν της άρεσε να φωτογραφίζεται με μαγιό, μόνο μια φορά ήθελε να κάνει και της άρεσε η φωτογραφία».

Εκτός από την αποκάλυψη για τις φωτογραφίσεις δείτε και την Ελένη Μενεγάκη πιο χαλαρή από ποτέ έξω από το σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη πιο χαλαρή από ποτέ ποζάρει με κοντό σορτσάκι έξω από το σπίτι της. Η παρουσιάστρια ευδιάθετη και καλοκαιρινή, ανέβασε μια φωτογραφία από την εξώπορτα της. Η ίδια δεν έκανε γνωστό αν ετοιμάζεται για κάποια βόλτα.

Η Ελένη Μενεγάκη τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνει και τα περνάει ακόμα στο σπίτι της με δικούς της ανθρώπους, μιας και ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα να βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο.

Η ίδια δήλωσε πως όλη αυτή την περίοδο της καραντίνας ξεκουράστηκε, πέρασε χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους και μάλιστα ξεκίνησε και περπάτημα που της άρεσε και σκέφτεται να το καθιερώσει.

Η παρουσιάστρια ευδιάθετη και καλοκαιρινή, ανέβασε μια φωτογραφία από την εξώπορτα της και ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να περάσει μια χαλαρή Κυριακή.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελένη Μενεγάκη σπίτι