GNTM 3: Οι κοπέλες που πέρασαν από τα pre-casting! Κούκλες ή και... όχι

Οι πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3:  Οι κοπέλες που πέρασαν από τα pre-casting! Κούκλες ή και... όχι

Τις πρώτες κοπέλες που πέρασαν από τα pre-casting του GNTM συνάντησε η κάμερα του Happy Day και έκαναν δηλώσεις για τα όσα τους ρώτησαν οι κριτές, αλλά και τα συναισθήματα τους. Ήταν όλες κούκλες ή και... όχι.

Οι auditions έχουν ξεκινήσει και ήδη τα πρώτα πρόσωπα, τόσο κοπέλες όσο και άντρες έχουν περάσει από τα pre-casting με τους κριτές να τους κάνουν σχετικές ερωτήσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές (Δείτε τες εδώ).

GNTM pre-casting

Η κάμερα λοιπόν του Happy Day συνάντησε μερικές από τις κοπέλες και τις ρώτησε τα συναισθήματα τους, τις ερωτήσεις, αλλά και πως θα νιώθουν που θα είναι στο σπίτι και αγόρια.

Οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα!

Δείτε ωστόσο και ποια σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή δέχτηκε πρόταση για να κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Βόμβα» για το GNTM: Οι τρεις άνδρες μοντέλα που πήγαν στα pre-casting

«Βόμβα» για το GNTM. Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες μοντέλα που θα τρελάνουν τα κορίτσια στον διαγωνισμό. Είναι υποψήφιοι για να μπούνε στο σπίτι και η πιθανή συμμετοχή τους σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω μέσα σε αυτό.

H επιστροφή του GNTM την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός. Στον νέο αυτό κύκλο του ριάλιτι ομορφιάς, όπως έχει γίνει γνωστό θα δούμε να λαμβάνουν μέρος και άντρες μοντέλα.

Το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» παρουσιάστηκαν τρεις άντρες μοντέλα που έχει ακουστεί πως θα βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μποταϊτη, τον Νίκο Αντωνόπουλο και τον Στέφανο Γιαννακόπουλο. Και οι τρεις έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να διαγράψουν μια αρκετά αξιόλογη πορεία στο χώρο της μόδας στο εξωτερικό με τον τρίτο να αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο GNTM λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης, δυο ακόμη ονόματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και ενδέχεται να τα δούμε στο νέο κύκλο του GNTM.

Δείτε το βίντεο: