Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη

Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη

Ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, αφού ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη. Ο λόγος για την Πωλίνα Φιλίππου, την σύζυγο του αδερφού του Τριαντάφυλλου, που σε λίγο καιρό θα γίνει και πάλι μητέρα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, περιμένει το νέο μέλος στην οικογένεια.

Η Πωλίνα και ο Τριαντάφυλλος έχουν ήδη μία κόρη την οποία βάπτισε ο μικρότερος γιος της οικογένειας και περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Πωλίνα Φιλίππου διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Πωλίνα Φιλίππου που έγινε γνωστή μέσα από το Καφέ της Χαράς δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική, αλλά έχει εδώ και χρόνια τη δική της επιχείρηση με γυναικεία ρούχα.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες με τα νέα ρούχα και έτσι πρόδωσε την εγκυμοσύνη της. Μιας και μιλάμε για τον Παντελή Παντελίδη, συγκίνησε επικράτησε στο J2US το Σάββατο που η Ελένη Χατζίδου ερμήνευσε ένα τραγούδι του.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Πωλίνα Φιλίππου έγκυος

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης

Βγήκε για βόλτα ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την Πωλίνα Φιλίππου

Για λίγο από την καραντίνα βγήκε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, ο Τριαντάφυλλος μαζί με την γυναίκα του Πωλίνα Φιλίππου και έκαναν την βόλτα τους με αφορμή τον καλό καιρό που επικρατούσε στην Αθήνα. Δημοσίευσε και φωτογραφία του στα social media.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, με την σύζυγο του, με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του, την οποία και οι δυο λατρεύουν.

Στις 12/10 του 2019 ήταν όταν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη και ρομαντική τελετή. Αυτό ήταν ένα από τα όμορφα γεγονότα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά τον άδικο και ξαφνικό χαμό του.

Πλέον μπορεί να είναι σε καραντίνα, ωστόσο προσπαθούν να την περάσουν όσο πιο όμορφα και εποικοδομητικά γίνεται. Χθες, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έστειλε το μήνυμα του για Μετακίνηση 6 στο 13033 και απόλαυσε την βόλτα του με την οικογένεια του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου πήγε να δει.

Παντελής Παντελίδης αδερφός