Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

To «Πρωινό» επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε το βίντεο!

To «Πρωινό» επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες
News 01.06.2020 10:21
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

To «Πρωινό» επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες, για την εξέλιξη που θα δείτε στη σχέση της Θεοδοσίας και του Λάμπρου που θα τελειώσει οριστικά μέσα στα επόμενα επεισόδια.

Όπως πρώτοι σας γράψαμε εμείς στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η σχέση της Θεοδοσίας και του Λάμπρου θα φτάσει στο τέλος της, αφού εκείνος αντιλαμβάνεται την απιστία της συζύγου του.

Ο Λάμπρος και η Θεοδοσία θα τελειώσουν και έτσι εκείνος θα νιώσει ελεύθερος πλέον να συνεχίσει την σχέση του με την Ελένη και να κάνουν μια νέα αρχή.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο δείτε και τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά καταδικάζοντας και τους δυο στην δυστυχία. Απ’ την άλλη πλευρά η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Παράλληλα η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήτανε πιστή. Ο Νέστορας προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι του φόβοι επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει την Βασούλα στα Γιάννενα ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του… την δολοφονία της γυναίκας του. Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει γι’ ακόμα μια φορά τα χέρια του;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο "βόμβα" μπαίνει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ξεσάλωσε το Twitter - "Ο κερατάς, ο γκόμενος και η σχεδόν γυναίκα του..."

Share