MasterChef - Μάρλεν: Αποκάλυψη για την σχέση με τον Βαρθαλίτη - Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Μαρία

Τι είπε για τα υβριστικά σχόλια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef - Μάρλεν: Αποκάλυψη για την σχέση με τον Βαρθαλίτη - Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Μαρία

Η Μάρλεν Γρυντάκη από το MasterChef ζήτησε συγγνώμη στην Μαρία για τα υβριστικά σχόλια που είχε κάνει. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και είχε πολλά να πει τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για τους συμπαίκτες της.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πέτυχε την Μάρλεν Γρυντάκη και εκείνη είχε πολλά να πει για τους συμπαίκτες της και το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μάρλεν ζητάει δημόσια συγγνώμη στη Μαρία

«Είμαστε έξω λόγω του ιού, καλά είμαι ετοιμάζομαι να κάνω κάποιες δουλειές. Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια και καλά και κακά, αλλά εντάξει. Δεν ισχύει, δεν υπάρχει η σχέση με τον Σταύρο. Δεν είχαμε τίποτα ερωτικό, απλά τον πείραζα εγώ με τον Τζον και είμαστε φίλοι αυτό» είπε για την σχέση της με τον Βαρθαλίτη.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για το MasterChef, δεν ξέρω πότε θα είναι ο τελικός και ποιος θα κερδίσει. Ωραία ήταν στο παιχνίδι και από όταν αποχώρησε η Κατερίνα Λένη ήταν πιο ωραίο το κλίμα, ήμουν χαρούμενη και ήμασταν όλοι πιο ήρεμοι» ανέφερε για το ριάλιτι. Δείτε εδώ και πότε αποχωρεί η Μάρλεν από το παιχνίδι.

«Με τον Διονύση ήρθαμε κοντά στο παιχνίδι, είχαμε χημεία και συνεννόηση, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, αφού είναι Λατινοαμερικάνος και μας αρέσει η περουβιανή κουζίνα και εκείνος την γνωρίζει, έδεσαν οι ιδέες μας και τα στυλ μας και είπαμε να συνεργαστούμε» αποκαλύπτει για την συνεργασία της με τον Διονύση.

«Έχω κάνει μόντελιγνκ, στο Λονδίνο και ψάχνομαι εδώ στην Αθήνα να βρω ένα πρακτορείο, βέβαια δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί εδώ στην Ελλάδα το κατακρίνουν το plus size μόντελινγκ και δεν θα έπρεπε γιατί ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει» λέει για το ρόλο της ως μοντέλο.

Για τη σχόλια κατά της Μαρίας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Μαρία, ήταν πολύ αυθόρμητο. Χαίρομαι που μου έδωσες την ευκαιρία να μιλήσω για αυτό. Δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που το είπα, ήταν πολύ αισχρό».

Δείτε το βίντεο: