Αλίκη Κατσαβού: «Ήξερα από την αρχή για την περιουσία του Κώστα ότι...»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αλίκη Κατσαβού: «Ήξερα από την αρχή για την περιουσία του Κώστα ότι...»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την περιουσία του Κώστα Βουτσά λέγοντας «ήξερα από την αρχή ότι είχε μοιράσει την περιουσία του πριν γνωρίσει εμένα», είπε η ηθοποιός για τον σύζυγο της και όσα έχουν ακουστεί γι' αυτό.

Πολλά έχουν γραφτεί για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά και το τι περιουσία άφησε στην σύζυγο του και στον γιο τους. Η ίδια για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το θέμα αυτό.

«Οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι η διαχείριση της περιουσίας του Κώστα, είναι κάτι που αφορά τον κόσμο και θέλουν να ακούσουν μια δυσαρέσκεια δική μου για την περιουσία του.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό, ο Κώστας τα είχε ξεχωρίσει όλα στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα με συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο, άφησε στις κόρες του πράγματα και είχε κάνει όσα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας.

Όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του μοιρασμένη, εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια και αυτό είναι» είπε η ηθοποιός. Δείτε εδώ όσα σας είχαμε γράψει για την διαθήκη του ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού εκτός από την περιουσία του Κώστα Βουτσά μίλησε και για την νέα της αρχή

Νέα αρχή για την Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πρωινό. Ποιο το νέο βήμα που αποφάσισε να κάνει μετά την καραντίνα.

Η Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε σε όλα. Στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, στον μικρό Φοίβο αλλά και στη νέα αρχή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της.

«Η καραντίνα ήρθε αμέσως μετά τον θάνατο του Κώστα και εγώ είχα ένα τεράστιο ψυχικό φορτίο. Ήταν πολύ δύσκολο. Βρήκα μια δημιουργική διέξοδο γιατί τα πράγματα για τους ηθοποιούς είναι πολύ δύσκολα και το μέλλον για το θέατρο είναι αβέβαιο. Άρχισα να λέω παραμύθια online, με τις γνώσεις που έχω και μιας και δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο σαν ηθοποιός, σκέφτομαι να επεκτείνω αυτή την δραστηριότητα.

Πως μπορώ να δώσω μέσα από βίντεο, ειδικές οδηγίες για τους γονείς για να διαβάζουν παραμύθια και είμαι σε μια διαδικασία που επεξεργάζομαι όλο αυτό. Είναι ένα δημιουργικό κομμάτι γιατί για εμένα να παραμένει κανείς δημιουργικός και αισιόδοξος τον βοηθάει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Πρόσφατα η ηθοποιός δέχτηκε και ακατάλληλα μηνύματα στα social media.