Χαμός στο «Ευτυχείτε» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα της εκπομπής και προσπαθούσε να τους ηρεμήσει η Καινούργιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο «Ευτυχείτε» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Χαμός έγινε στο «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί. Ο Τριαντάφυλλος βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή και ξέσπασε. Αφορμή για τον on air τσακωμό ήταν το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Instagram μερικά χιουμοριστικά βίντεο για το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Για το λόγο αυτό βγήκε στον αέρα της εκπομπής και θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι έκανε χιούμορ, αφού στο βίντεο φαίνεται να γελάει. Όπως ανέφερε, επίσης, ποτέ δεν είπε ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει δική του φωνή γιατί μιμείται τον Αντώνη Ρέμο.

Βέβαια, λάδι στη φωτιά έβαλε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου η οποία εκνευρίστηκε με τα όσα έλεγε Ο Τριαντάφυλλος. Οι τόνοι ανάμεσα τους λοιπόν ανέβηκαν και έγινε χαμός.

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε στον αέρα του Mega και τραγούδησε με επιτυχημένους καλλιτέχνες. Δείτε τα νούμερα που σημείωσε.

Αυτό είναι το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού για το οποίο έγινε χαμός στο «Ευτυχείτε»

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου» κάνει χαμό στις διαδικτυακές πλατφόρμες από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του. Τον βλέπουμε για πρώτη φορά σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

«Αυτή είναι η “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ” που μόλις κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube!

Μουσική-Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας

Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Μπρακούλιας

Εγώ & οι συνεργάτες μου το έχουμε ήδη αγαπήσει, ελπίζω το ίδιο και εσείς!», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός.