Πάνος Μεταξόπουλος: Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του

Δεν θα το πιστεύετε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάνος Μεταξόπουλος: Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε τον Πάνο Μεταξόπουλο καθώς έκανε μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του. Ο χορογράφος είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος με αυτό το νέο look που έχει κάνει μετά την καραντίνα.

Ο γνωστός χορογράφος με γκρίζα μακριά μούσια και ξυρισμένο εντελώς στο μαλλί του πόζαρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook χαμογελαστός και ξάφνιασε τους πάντες.

Φορώντας γυαλιά ηλίου και με τη σύζυγό του Νανά Δόγκα πίσω να απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία, ο χορογράφος φαίνεται πως υιοθέτησε για το φετινό καλοκαίρι μια διαφορετική εμφάνιση.

Όπως αναφέρει η espresso δήλωσε και ο ίδιος στο διαδικτυακό του σχόλιο που συνόδεψε το ενσταντανέ: «Ο ναυαγός... που βρήκε τη γοργόνα!» εννοώντας την καλλίγραμμη σύζυγό του, επίσης χορεύτρια, η οποία διαθέτει κορμί υπέροχο. Ωστόσο και ο Άγγελος Μπράτης έκανε μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του.

Ποιος είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος

Ο Πάνος Μεταξόπουλος γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1961

Ο πατέρας του Φώτης Μεταξόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς χορευτές και χορογράφους της Ελλάδας. Ο Φώτης γνώρισε την επίσης χορεύτρια και μπαλαρίνα, Μαριάννα Δρίνη, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και την εpωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Παντρεύτηκαν και ο Πάνος ήταν το μοναδικό τους παιδί.

Η μητέρα του πέθανε το 2016.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει 2 ετεροθαλή αδέρφια. Είναι ο Κοσμάς 31 ετών και η Κατερίνα 25 ετών, παιδιά από τον τρίτο γάμο του πατέρα του με την Νανά Δόγκα.Τα αδέρφια του ασχολούνται και αυτά επαγγελματικά με τον χορό

Ο πρώτος γάμος του Πάνου Μεταξόπουλου με την Ζωή Βάιλα κράτησε 9 χρόνια και τους απέφερε 2 παιδιά.Κατέληξε σε συναινετικό διαζύγιο, αφού το ζευγάρι ήταν για 1 χρόνο σε διάσταση.

Ο δεύτερος γάμος του Πάνου Μεταξόπουλου έγινε το 2019. Παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια μικρότερη του Αγγελική Φατούρου.Την γνώρισε στην σχολή χορού που διατηρεί ο ίδιος στο Περιστέρι και μετά από 3 χρόνια γνωριμίας η σχέση τους κατέληξε σε γάμο.