Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM: Οι 3 υποψήφιοι που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές

Είναι ένας και ένας

GNTM: Οι 3 υποψήφιοι που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές
News 01.06.2020 15:58
Από Ανθή Ιωαννίδου

Τους 3 υποψήφιους που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές στο GNTM έδειξε η εκπομπή Happy Day. Είναι νέοι και ωραίοι και σίγουρα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στον διαγωνισμό αν τα καταφέρουν φυσικά να περάσουν.

Τα αγόρια που πέρασαν από το pre-casting του GNTM συνάντησε η κάμερα του Happy Day και έκαναν δηλώσεις για τα όσα τους ρώτησαν οι κριτές, αλλά και για τη ζωή τος.

Δύο από τους υποψήφιους του τρίτου κύκλου του GNTM, ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος, μιλούν στην εκπομπή.

“Χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε”, λέει κατηγορηματικά ο Παναγιώτης Παρούσος.

Σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ωστόσο και ποια σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή δέχτηκε πρόταση για να κάτσει στην καρέκλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δείτε ωστόσο και τις κοπέλες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο GNTM 3

Τις πρώτες κοπέλες που πέρασαν από τα pre-casting του GNTM συνάντησε η κάμερα του Happy Day και έκαναν δηλώσεις για τα όσα τους ρώτησαν οι κριτές, αλλά και τα συναισθήματα τους. Ήταν όλες κούκλες ή και... όχι.

Οι auditions έχουν ξεκινήσει και ήδη τα πρώτα πρόσωπα, τόσο κοπέλες όσο και άντρες έχουν περάσει από τα pre-casting με τους κριτές να τους κάνουν σχετικές ερωτήσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές (Δείτε τες εδώ).

GNTM pre-casting

Η κάμερα λοιπόν του Happy Day συνάντησε μερικές από τις κοπέλες και τις ρώτησε τα συναισθήματα τους, τις ερωτήσεις, αλλά και πως θα νιώθουν που θα είναι στο σπίτι και αγόρια.

Οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Ο υποψήφιος διαγωνιζόμενος που θα βάλει "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης

GNTM 3: Φόβος και τρόμος

TAGS
Share