Έκτακτη ανακοίνωση του Star για το MasterChef

Τι θα δούμε σήμερα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση του Star για το MasterChef

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε μία έκτακτη ανακοίνωση από το Star, η οποία αφορά το MasterChef και το συγκλονιστικό νέο επεισόδιο που πρόκειται να δούμε σήμερα το βράδυ στις οθόνες μας, στις 21.00, με μία μεγάλη ανατροπή να συμβαίνει.

Οι ημέρες χαλάρωσης πάνω στον εξώστη, για όσους δεν τα κατάφεραν την εβδομάδα του Silver Award στο MasterChef 4, τελείωσαν. Το ολόφρεσκο Mystery Box, που περιμένουν με ανυπομονησία οι 9 του διαγωνισμού, ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις.

Γεμάτο με πλεονεκτήματα, εκτός από υπέροχα υλικά, το κουτί μυστηρίου ζητά και μια…«θυσία» το Mystery Box του MasterChef 4. Εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια, θα βρεθεί απευθείας στη θέση υποψηφίου προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ακολουθεί παραδοσιακά το Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 4, όπου όσοι δουλέψουν με σύνεση αλλά και απελευθερωμένοι από το άγχος τους, θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη. Δείτε ποιοι παίκτες αποχωρούν αυτή τη βδομάδα.

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας κλείνει με τους παίκτες να ακούν τα σχόλια των κριτών, αναμένοντας την ανακοίνωση των 4 υποψηφίων προς αποχώρηση. Στο τρέιλερ του Star για το αποψινό MasterChef 4, η Μαριάννα φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα με την κριτική των σεφ.

Αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Όπως είδαμε από τα αποκλειστικά πλάνα που πρόβαλλαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», οι παίκτες θα "παγώσουν" όταν θα γίνει μια ανακοίνωση "βόμβα". Απίστευτο spoiler!

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Σωτήρης Κοντιζάς θα ανακοινώσει στους παίκτες πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν όχι ένας, αλλά τρεις διαγωνιζόμενοι, αφού φτάνουμε στην τελικά ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Έχουν μένει μόνο 16 ημέρες.

Εκτός της δοκιμασίας και της αποχώρησης, θα δούμε τον Γιώργο Λασκαρίδη να... γυμνάζεται χωρίς μπλούζα, αλλά και την Μαρία με τον Μπέλλο να έχουν μια τρυφερή στιγμή στην κουζίνα.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως μετά το τέλος του MasterChef, μια επιτυχημένη σειρά θα πάρει την θέση του. Δείτε εδώ ποια θα είναι.