Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Κώστα Βουτσά στην Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Κώστα Βουτσά στην Ελεονώρα Μελέτη

Στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα είναι καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά, η οποία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες, σκορπώντας την θλίψη.

Η Ελεονώρα Μελέτη μας περιμένει απόψε τα "Μεσάνυχτα" μαζί με τους εκλεκτούς της καλεσμένους.

Σάντρα Βουτσά

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Σάντρα Βουτσά, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών.

Πώς διαχειρίζεται σήμερα την απώλεια τους και τι μήνυμα στέλνει για την περιουσία και τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά.

Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει για έναν μεγάλο καυγά με τη σύζυγό του. Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε.

Κώστας Βουτσάς κόρη

Δημήτρης Σταρόβας

Μαζί μας και ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που στιγματίστηκαν από την απουσία του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από το σπίτι λίγο πριν γεννηθεί. Εξηγεί πώς ένα όργανο γυμναστικής τον έκανε να ασχοληθεί με τη μουσική, πώς δημιουργήθηκαν οι «Άγαμοι θύται» και ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους. Επίσης, περιγράφει πως γνώρισε τη σύντροφό του Άννα, την οποία όπως λέει ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και δηλώνει την τρελή αδυναμία που έχει στη μονάκριβή του κόρη.

Τι είχε πει η Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την περιουσία του Κώστα Βουτσά, στην οποία περιλαμβάνονται και τα πνευματικά δικαιώματα από το έργο του ως ηθοποιός.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του. Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος.