Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα όλο νόημα για το ΣΚΑΪ

Η ξεχωριστή ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα όλο νόημα για το ΣΚΑΪ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για τον ΣΚΑΪ, και τον ιδιαίτερο μήνα που βίωσε ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η γνωστή παρουσιάστρια δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε βράδυ στις 20.00 και φροντίζει να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό για την στήριξη που έχει δείξει σε εκείνη αλλά και στο κανάλι, έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία, μίλησε για τον περίεργο μήνυμα που προηγήθηκε. Δείτε και την υπέροχη έκπληξη που έκανε ο γιος της στον Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ

«Περίεργος μήνας ο Μάιος. Αμήχανος όπως κάθε τι μεταβατικό. Και αυτόν τον μήνα επιβραβεύσατε με την εμπιστοσύνη σας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Σας ευχαριστούμε! #thankyou #thankful #news #journalism #may #skai #skainews #greece».

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Τις προάλλες, η Σία Κοσιώνη έστειλε ακόμα ένα συγκινητικό μήνυμα για το ΣΚΑΪ

Ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε η Σία Κοσιώνη, ποζάροντας στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Τι συνέβη και προέβη σε αυτή την κίνηση η παρουσιάστρια;

Η Σία Κοσιώνη είναι καθημερινή χρήστης των social media και συχνά βλέπουμε να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις από την προσωπική της ζωή. Κάθε φορά μάλιστα, που δημοσιεύει στιγμές με το γιο της το Instagram «λιώνει». Χαμός βέβαια έγινε και όταν μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον Κώστα Μπακογιάννη.

Χθες ωστόσο, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στο πλατό του δελτίου ειδήσεων. Την λεζάντα της ανάρτησης της συνόδευσε το σχόλιο:

«Λίγο πριν πέσει το σήμα. Λίγο αφότου έχει φύγει το πρώτο κύμα της έντασης και λίγο πριν έρθει το επόμενο. Κι όμως εκεί ανάμεσα υπάρχει μια γαλήνη».

Σία Κοσιωνη ΣΚΑΙ