MasterChef: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριάννα μπροστά στους κριτές

Δεν μπορούσε να ηρεμήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριάννα μπροστά στους κριτές

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαριάννα έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια, και έτσι όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και πλάνταξε στο κλάμα γιατί δεν είχε καταφέρει να κάνει όσα έπρεπε.

Η σημερινές δοκιμασίες είναι πολύ ιδιαίτερες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τη βδομάδα αυτή θα φύγουν τρία άτομα.

Η Μαριάννα, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση ήδη από το Mystery Box, μιας και η προσπάθειά της ήταν η χειρότερη. Για το λόγο αυτό, ακούγοντας τα σχόλια των κριτών, ξεκίνησε να κλαίει, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της εξηγεί πως ό, τι της λένε, το λένε για καλό.

Εμείς βέβαια ξέρουμε ποια είναι αυτά και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Εκείνη προσπάθησε να ηρεμήσει ωστόσο όταν επέστρεψε στον πάγκο της, ξεκίνησε να κλαίει και πάλι με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που σάστισε τους παίκτες στο MasterChef

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενε μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η ανακοίνωση για τον Πάνο Ιωαννίδη

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.