Χρήστος Βασιλόπουλος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Βασιλόπουλος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού του

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Βασιλόπουλος, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει να έρθει στη ζωή από μέρα σε μέρα, μαζί με την αγαπημένη του Σάρα Κόνερ.

Εκείνος και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στην αναμονή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού. Ο αγαπημένος ηθοποιός που μένει στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Σάρα Κόνερ μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό.

Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση και ενώ η Φαίη Σκορδά τον αποχαιρετούσε, ο ηθοποιός είπε:

«Έρχονται τα καλύτερα για όλους. Και για μένα ακόμα πιο πολύ, αυτή η χρονιά νομίζω θα είναι πολύ καλή. Έχω την εντύπωση ότι θα μεγαλώσει λίγο η οικογένεια…» είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Χρήστος Βασιλόπουλος και όλο το πλατό του Πρωινού θέλησε να του ευχηθεί για τα ευχάριστα που ανακοίνωσε.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η αγαπημένη του

Όπως ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς του φίλους ο Χρήστος Βασιλόπουλος, σε λίγο καιρό, πρόκειται να υποδεχτούν το μικρό αγοράκι τους!

Χρήστος Βασιλόπουλος παιδί

Ποιος είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα.

Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain.