MasterChef: Ο Διονύσης μίλησε για την πρώην σύντροφό του

Τι αποκάλυψε για την 22χρονη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Ο Διονύσης μίλησε για την πρώην σύντροφό του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης δε δίστασε και ενώ μαγείρευε, μίλησε για την πρώην σύντροφό του, την 22χρονη Εμμανουέλα η οποία του έμαθε τη συνταγή που αποφάσισε να μαγειρέψει σήμερα στο τεστ δημιουργικότητας.

Καθώς κινδύνευσε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το τέλος του Mystery Box, ο Διονύσης αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να κάνει ένα εντυπωσιακό πιάτο στην επόμενη δοκιμασία.

Ξεκίνησε λοιπόν να μαγειρεύει, και όταν η κάμερα έφτασε δίπλα του, εκείνος αποκάλυψε πως τη συνταγή για τη σάλτσα αυτή, του την έχει μάθει η Εμμανουέλα, η πρώην σύντροφός του. Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη μητέρα του.

Αυτά είπε ο Διονύσης για την πρώην σύντροφό του

«Τώρα φτιάχνουμε για την νοικοκυρά στο σπίτι, πιπεριές, μήλο πράσινο, μήλο κόκκινο, λεμόνι, κρασί και πιπεριές καυτές. Αυτή είναι μια σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα. Μια κρέμα από μήλο πολύ ωραία και σήμερα την εφάρμοσα όπως μου βγαίνει. Έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα γιατί εδώ και μερικά χρόνια την βάζω με όλα και πάει με το χοιρινό και είπα να την φέρω στο MasterChef σήμερα. Εμμανουέλα ευχαριστώ», είπε ο Διονύσης.

Διονύσης  πρώην σύντροφος

Από τη μεριά της και η πρώην του μίλησε για τον Διονύση

«Δεν γνωριζόμασταν και πήγα στο bar του να του ζητήσω δουλειά. Άρχισε να μου λέει πως είμαι πολύ όμορφη και θα ήθελε να κάνουμε σχέση, στην αρχή ήμουν αρνητική γιατί ήταν περίεργο να κάνουμε κάτι εφόσον είναι αφεντικό μου. Ωστόσο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και είχαμε χάσει και οι δυο κάποιον δικό μας. Εκείνος το γιο του και εγώ το αγόρι μου.

Μέναμε μαζί στην Βραζιλία και μετά μου είπε ότι θα μετακομίσει Ελλάδα. Και του είπα οκ εγώ θα μείνω εδώ, αλλά μου είπε ότι με θέλει μαζί του και είπε γιατί όχι.

Ήμουν χαρούμενη και χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπε τον λόγο. Μου είπε ότι ήταν ένα σημάδι από τον γιο του γιατί εκείνος ήταν σεφ και ήθελε να πάει στο MasterChef.

Χάρηκα πολύ όταν τον είδα και άρχισα να κλαίω σαν μωρό. Από τους συμπαίκτες του ξέρω την Μάρλεν, η οποία εργάζεται και στο εστιατόριο του εδώ ως σεφ. Έχει περουβιανή κουζίνα.

'Έχουμε άλλη σχέση πλέον αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλο και είναι σαν οικογένεια μου εδώ. Του κάναμε έκπληξη για τα γενέθλια του και του φτιάχνω κάθε χρόνο την αγαπημένη τούρτα .

Είναι πολύ καλός σαν αφεντικό και είναι εκεί δίπλα και σε στηρίζει πάντα. Είναι πολύπλοκο να δουλεύουμε μαζί αλλά είναι το καλύτερο αφεντικό» είπε η 22χρονη.

Δείτε το βίντεο: