Ιωάννα Μαλέσκου - αποκάλυψη: Δεν είναι από την Κρήτη! Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της!

Οι πιο "καυτές" φωτογραφίες της στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου - αποκάλυψη: Δεν είναι από την Κρήτη! Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της!

Κρητικιά την ανεβάζουν Κρητικιά την κατεβάζουν αλλά... οι πληροφορίες που έχουμε εμείς λένε πως η Ιώαννα Μαλέσκου δεν είναι από την Κρήτη! Ποια η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της παρουσιάστριας που έρχεται στον ΣΚΑΙ(;) - δείτε εδώ ποιανού την θέση παίρνει - για να ταράξει τα νερά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης είναι 29 χρονών και το instagram profile της φτάνει τους 64.000 followers.

Οι πιο "καυτές" φωτογραφίες της Ιώαννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι η νέα Μενεγάκη;

«Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό», είπε πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Δικαίως έχει κάνει πολλούς να την «κυνηγάνε» αφού εκτός από την επιτυχία που σημειώνει η δική της εκπομπή σε κανάλι του νησιού είναι και από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες.

Το ερώτημα είναι ένα. Είναι η Ιωάννα η νέα Ελένη;

Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα με διαφορετικές πορείες στη ζωή. Η Ιωάννα Μαλέσκου μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος σε μια οικογένεια δικηγόρων. Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς πανεπιστήμιο στα χαρτιά της έγινε η κοπέλα της διπλανής πόρτας χάρη στην απλότητα την αμεσότητα ακόμη και την αφέλεια. Την Ιωάννα Μαλέσκου πάντως μόνο αφελή δεν την λες....

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη