Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του - «Έβλεπα ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν...»

Οι εφιάλτες που βλέπει και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του - «Έβλεπα ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν...»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του έκανε ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους εφιάλτες που βλέπει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του. Τι είπε για την κόρη του;

«Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά-σιγά...

Δημήτρης Σταρόβας κιλά αποκάλυψη

Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξή του για μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε."Πέρασα μία περίοδο που πήγαινα πολύ συχνά στο καζίνο. Είχα πάθει αυτή την αρρώστια", δήλωσε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ.

Δημήτρης Σταρόβας: Αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά! Μοιάζει με άλλον άνδρα!

Μοιάζει με άλλον άνδρα ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια φωτογραφία που είναι αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά πάνω του. Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός από το κοινό για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το φοβερό χιούμορ του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είναι μια εικόνα που δεν περιμέναμε να τη δούμε ποτέ. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβεία του που είναι άλλος άνθρωπος. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία...Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: