MasterChef: "Φαρμακερή" ατάκα από τη Μάρλεν για τη Μαρία - «Κακό σκυλί...»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef:

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μάρλεν δε δίστασε καθόλου και είπε μία πραγματικά "φαρμακερή" ατάκα για τη Μαρία και την προσπάθειά της στην δοκιμασία αποχώρησης, με την ίδια να σχολιάζει πως κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!

Οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δεν είναι καθόλου καλές, ειδικά από τη μέρα που η Μάρλεν επέστρεψε στον διαγωνισμό και είπε δημόσια την άποψή της για τη Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί ότι παίζει βρώμικα.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μάρλεν και η Μαρία έχουν κόψει τις μεταξύ τους σχέσεις και απλά πετάνε σπόντες η μία για την άλλη όταν κάνουν δηλώσεις στην κάμερα. Ένα σχόλιο για τη Μαρία και τη σχέση τους έκανε σήμερα και ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή είναι η φαρμακερή ατάκα που πέταξε η Μάρλεν για τη Μαρία

Κατά τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία δε δέχθηκε βοήθεια από κανέναν συμπαίκτη της, καθώς όπως σχολίασε η ίδια, το γεγονός ότι εκείνη και ο Μπέλλος βρέθηκαν στον τελικό του Silver Award, έκανε τους άλλους παίκτες να ζηλεύουν.

Από τη μεριά της η Μάρλεν, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως κανείς δεν βοήθησε τη Μαρία λέγοντας:

«Δε νομίζω να χρειάζεται βοήθεια, μια χαρά τα πήγε και μόνη της. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Τις προάλλες ωστόσο η Μάρλεν μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία

«Έχω κάνει μόντελιγνκ, στο Λονδίνο και ψάχνομαι εδώ στην Αθήνα να βρω ένα πρακτορείο, βέβαια δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί εδώ στην Ελλάδα το κατακρίνουν το plus size μόντελινγκ και δεν θα έπρεπε γιατί ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει» λέει για το ρόλο της ως μοντέλο.

Για τη σχόλια κατά της Μαρίας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Μαρία, ήταν πολύ αυθόρμητο. Χαίρομαι που μου έδωσες την ευκαιρία να μιλήσω για αυτό. Δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που το είπα, ήταν πολύ αισχρό».

Δείτε το βίντεο: