Ελένη Μενεγάκη: Κάμερες έξω από το σχολείο της μικρής Μαρίνας - Οι τσαχπινιές και τα νάζια της

Αποκλειστικά στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Κάμερες έξω από το σχολείο της μικρής Μαρίνας - Οι τσαχπινιές και τα νάζια της

Έφτασε η πρώτη μέρα σχολείου για την μικρή Μαρινούλα κι εννοείται πως η Ελένη Μενεγάκη την συνόδευσε και δεν την άφηνε από τα χέρια της. Οι κάμερες του Youweekly.gr ήταν απ'έξω και απαθανάτισαν τις τσαχπινιές και τα νάζια της.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε πια στην καθημερινή οικογενειακή ζωή και στους γνώριμους πριν την καραντίνα ρυθμούς, με τα τέσσερα παιδιά της να έχουν γυρίσει στα σχολεία τους και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Για τα τρία μεγαλύτερα, τον τελειόφοιτο Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, όλα κύλησαν ομαλά γιατί λόγω ηλικίας είναι σε θέση να κατανοήσουν τη νέα κατάσταση με τα μέτρα προστασίας ακόμη και όταν βρίσκονται έξω από την τάξη με φίλους και συμμαθητές τους. Η μικρότερη Μαρίνα, η οποία πηγαίνει στο προνήπιο, ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η Ελένη εδώ και μέρες προβληματιζόταν για την επιστροφή της, όπως και αρκετές μαμάδες που έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία. «Και εγώ ως μαμά δεν θα σας πω ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν "τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μην τη στείλω;". Θα τη στείλω, γιατί αν δεν τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δεν θα το αφήνω να λέει ούτε "γεια" σε άλλο παιδάκι. Μα δεν γίνεται! Δηλαδή τι; Θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι».

Η Μαρίνα, λοιπόν, από χθες Τρίτη βρίσκεται πια σε γνώριμο περιβάλλον με τη δασκάλα της και τους φίλους της, ενώ τις προηγούμενες μέρες η μαμά Ελένη φρόντισε η προσαρμογή της να γίνει βήμα-βήμα, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU. Και δεν παύει να την εκπλήσσει με το νάζι και την εξυπνάδα της, αφού όπως έλεγε και πριν από μία εβδομάδα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια, στην ερώτηση της δασκάλας της στα διαδικτυακά μαθήματα περί αποστάσεων, η μικρή έκανε αναπαράσταση βαδίζοντας δέκα βήματα προς τα πίσω με τον κίνδυνο, όπως έλεγε η Ελένη, αν το κάνει την πρώτη μέρα στο σχολείο να βγει έξω από την τάξη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις τσαχπινιές και τα νάζια της μικρής Μαρίνας - Το τρυφερό φιλί στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη πριν από λίγες μέρες βρέθηκε μαζί με τη Μαρίνα έξω από το σχολείο της, για να της θυμίσει το περιβάλλον. Επειδή δεν θα είχε τη δυνατότητα λόγω κανονισμού του σχολείου της μικρής να τη συνοδέψει η ίδια έξω από την τάξη της την ημέρα που θα επέστρεφε, έκανε μια μικρή... πρόβα για να αισθανθεί η Μαρίνα καλύτερα.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου πρώτη μέρα στο σχολείο

Κρατώντας την από το χέρι και χωρίς να αποχωριστεί το αγαπημένο της κουνελάκι, στάθηκε διστακτικά έξω από την πόρτα, με την Ελένη να της μιλά διαρκώς με ενθουσιασμό, να γονατίζει μπροστά της, να τη φιλά και να την αγκαλιάζει. Και η Μαρίνα όμως με νάζι ανταποκρινόταν με ακόμη μεγαλύτερη χαρά, απλώνοντας τα χεράκια της. Η τρυφερότητα που τις δένει είναι άλλωστε γνωστή, αφού κάθε απόγευμα υποδέχεται τη μαμά της όταν επιστρέφει από τη δουλειά με φιλιά. Έχει, βέβαια, προηγηθεί τηλεφώνημα της Ελένης με την... κρίσιμη ερώτηση «τι θέλεις να σου φέρω;» και εκείνη, επειδή τρελαίνεται για δώρα, φροντίζει να την ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο όταν δει στα χέρια της μαμάς της τα παιχνίδια που της φέρνει!

Ωστόσο, δείτε εδώ το σπίτι που θα περάσει η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι τους! Είναι... όνειρο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ