Το ατύχημα πρώην παίκτη του MasterChef: "Με χτύπησε αυτοκίνητο! Το πόδι μου όλο..."

Ανατριχιαστική αποκλειστική αποκάλυψη! Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ατύχημα πρώην παίκτη του MasterChef:

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Κώστας Νταλιάνης, μιλά στο YOU αποκαλύπτοντας τις παιδικές του τρέλες, τις φάρσες, το ατύχημα με το αυτοκίνητο, την καριέρα ως ανθυποπλοίαρχος, αλλά και την πολυετή σχέση του που έληξε πριν μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Με το χιούμορ του ως όπλο και άμυνα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο «MasterChef», μέχρι που ο κλοιός έσφιξε γύρω του. Για ποιο λόγο τον απογοήτευσαν κάποιοι συμπαίκτες του; Γιατί δεν παρακολουθεί το παιχνίδι; Ποιον βλέπει νικητή και πώς «την πάτησε» και εκείνος με τα φυτικά αλλαντικά της Ντέμης;

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Πειραχτήρι δεν ήταν μόνο μέσα στο παιχνίδι αφού, όπως μου εξηγεί, από μικρός είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τους γονείς του. Έχει δοκιμάσει ήδη να κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του και μετά την καραντίνα μελέτησε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που του έγιναν για να δουλέψει ως σεφ. Στη ζωή του δεν αγχώνεται καθόλου, γιατί όπως λέει «ζω το τώρα, δεν κάνω ποτέ σχέδια για το μέλλον».

Τι αισθάνεσαι τώρα που βλέπεις το «MasterChef»;

MasterChef Κώστας Νταλιάνης ατύχημα

Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση και δεν το παρακολουθώ. Έχω δει ελάχιστα αποσπάσματα στο Ίντερνετ, μόνο και μόνο για να δω αν παραμένει ακόμη μέσα ο Γιώργος.

Στο σπίτι σου ποιος μαγειρεύει καλύτερα;

Από τότε που ήμουν μικρός η γιαγιά μου μαγείρευε πάρα πολύ ωραία και καθόμουν και τη χάζευα την ώρα που έφτιαχνε τα φαγητά. Πάντα με γοήτευε να βλέπω τι μπαίνει μέσα στις κατσαρόλες.

Οπότε από μικρός ήξερες τι επάγγελμα θα ακολουθούσες;

Μικρός δεν ήξερα τι θέλω να κάνω, ακόμη και τώρα δεν ξέρω! (γέλια) Στη ζωή μου δεν κυνηγάω τίποτε, αφήνω εκείνη να με πηγαίνει! Στο σχολείο δεν ήμουν καλός μαθητής, πάντα οι καθηγητές με έβγαζαν έξω και έπαιρνα αποβολή ή έκανα σκασιαρχείο, γενικά οι γονείς μου δεν ήταν περήφανοι που πήγαινα σχολείο (γέλια).

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του MasterChef, Κώστα Νταλιάνη, για το ατύχημα

Η μαμά σου δεν σε μάλωνε;

Στην αρχή της ναι, μετά της έλεγα ότι πάω στο σχολείο και κάποια στιγμή σταμάτησε να πιστεύει ό,τι της έλεγα. Ακόμη και όταν της είπα ότι πήγα στην οντισιόν στο παιχνίδι δεν με πίστεψε. Της έχω κάνει, όμως, πολλές πλάκες στο παρελθόν, γι' αυτό δεν με πιστεύει. Κάποια στιγμή τής είπα ψέματα ότι με χτύπησε αυτοκίνητο. Και όταν μια άλλη μέρα πράγματι με χτύπησε αυτοκίνητο στον δρόμο εκείνη δεν το πίστεψε. Περπατούσα πεζός σε μια διάβαση στην Αλίμου και ήρθε ένα αυτοκίνητο με ταχύτητα πάνω μου. Σηκώθηκα, όμως, όρθιος πιστεύοντας ότι δεν έχω πάθει τίποτε αλλά ξαφνικά είχε διπλώσει όλο μου το πόδι και έτρεχε αίμα. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά.

Μεγαλώνοντας θεώρησα τα ταξίδια ως ωραίο τρόπο διαφυγής, μου άρεσε η θάλασσα και έτσι έβαλα στο μηχανογραφικό ως επιλογή τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων όπου και πέρασα. Στο πρώτο έτος έκανα και το πρώτο μου ταξίδι ως δόκιμος ανθυποπλοίαρχος και πέρασα πολύ ωραία, ταξιδεύαμε από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέχρι την Αίγυπτο. Στο δεύτερο ταξίδι τελείωσε η περιπέτεια, δεν το έβρισκα τόσο γοητευτικό το επάγγελμα. Πήγα τότε στον καπετάνιο του καραβιού και του ζήτησα να με απαλλάξει. Του είπα ότι αν δεν με αφήσει, θα φύγω κολυμπώντας από το καράβι! Επιστρέφοντας πήγα φαντάρος και στην Κάρπαθο, και στη θητεία μου ήμουν στο μαγειρείο του στρατώνα και μαγείρευα. Έτσι αποφάσισα να πάω μετά σε σχολή μαγειρικής.

Δείτε επίσης, και τις δύσκολες ώρες που περνάει η Μαρία και ο Μπέλλος! Τι συνέβη;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ