Γιώργος Σουξές: Έκανε πιπεράτο spoiler για Ενωμοτάρχη - Ρίζω! Πρόδωσε την συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες

Αποκλειστικά μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Σουξές: Έκανε πιπεράτο spoiler για Ενωμοτάρχη - Ρίζω! Πρόδωσε την συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες

Ο γλυκός ενωμοτάρχης της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Σουξές, μιλά για πρώτη φορά για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε το επίθετό του στη γνωριμία του με την πρώην σύζυγό του, για την εποχή που δεν είχε καθόλου χρήματα, για τον γιο του τον οποίο καμαρώνει, κάνει spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και την συνέχεια του με την Ρίζω, εξηγεί πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει δίαιτα και να χάσει 34 κιλά όταν η ζυγαριά του «χτύπησε κόκκινο» και έδειξε 146, και περιγράφει την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία του με την τηλεοπτική του μαμά Αλίκη Αλεξανδράκη, η οποία με μαγικό τρόπο «συνδέθηκε» σε ένα γύρισμα με τη δική του μητέρα!

Γράφει ποιήματα και παιδικά παραμύθια, είναι ελεύθερη ψυχή από μικρός! Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αλλάξει δουλειά και από εκτιμητής ζημιών αναλαμβάνοντας πολύ γνωστές στο πανελλήνιο υποθέσεις, να γίνει ηθοποιός.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Νομίζω ότι με την κυρία Αλεξανδράκη ως τηλεοπτικό δίδυμο έχετε ταιριάξει στον απόλυτο βαθμό...

Θα σας πω ένα περιστατικό όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο γύρισμα μαζί με την Αλίκη. Επειδή μου αρέσει να προσθέτω μερικά στοιχεία στα γυρίσματα, όχι προς δικό μου όφελος αλλά για το καλό μιας σκηνής, αποφάσισα να της το πω. Τότε ακόμη της μιλούσα στον πληθυντικό. Της λέω λοιπόν «εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε μια παύση και να προσθέσουμε δύο λέξεις;». Και μου απάντησε αμέσως «όχι»! Είπα τότε από μέσα μου «ωχ, καταστραφήκαμε, δεν θα τα πάμε καθόλου καλά στη συνεργασία μας!». Όμως όταν έφτασε εκείνη η στιγμή έκανε τελικά από μόνη της την παύση και έτσι μου έδωσε το περιθώριο να προσθέσω αυτό που ήθελα. Τώρα πια συμβουλεύει ο ένας τον άλλον. Αυτές οι σκηνές που έχω μαζί της με βοηθούν πολύ στο να βγάλω τον βαθύτερο εαυτό μου, τα στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα.

Ήταν προκαθορισμένο από την αρχή ότι θα κάνετε τον ρόλο του ενωμοτάρχη του χωριού ή αυτό έγινε μετά τις οντισιόν;

Την περασμένη χρονιά, όταν συμμετείχα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή», αυτός που υποδυόμουν κάποια στιγμή πεθαίνει. Τότε έκανα πλάκα στον παραγωγό, τον κύριο Καραγιάννη, λέγοντάς του μια μέρα «αφού δεν σας έκανα ως ηθοποιός, με πεθάνατε!». Πρέπει, όμως, αντί για χιουμοριστικά να του το είπα λίγο πιο αυστηρά και τότε μου έκανε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί να ήμουν και ο πρώτος ο οποίος συμφώνησε για τη σειρά. Εν τω μεταξύ, παρόλο που στο παρελθόν είχα ξαναπαίξει ρόλο αστυνομικού δεν μου άρεσαν καθόλου, τους θεωρούσαν αυτούς τους ρόλους διεκπεραιωτικούς. Σε αυτό το σίριαλ, όμως, είναι εντελώς διαφορετικός ο ρόλος του ενωμοτάρχη.

Το spoiler του Γιώργου Σουξέ για τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Σουξές spoiler για Άγριες Μέλισσες

Θα τα καταφέρει η τηλεοπτική σας μητέρα με τα προξενιά να σας βρει νύφη;

Προσπαθεί συνεχώς να μου βρει νύφη, μάλλον γιατί έχει καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα αποδημήσει εις Κύριον και δεν θέλει να με αφήσει μόνο μου! (γέλια) Δεν θα ευδοκιμήσει κανένα και μάλλον με την προξενήτρα θα καταλήξει ο ενωμοτάρχης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί σήμερα κι αύριο στις Άγριες Μέλισσες, πριν το παίξουν στον ANT1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ