Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγινε η αποκάλυψη για το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς

Τα στιγμιότυπα στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγινε η αποκάλυψη για το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε την αποκάλυψη για το πως είναι το πρόσωπό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά και ρετούς. Ακόμη και όταν δεν είναι βαμμένη παραμένει κούκλα.

Η δημοσιογράφος μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο απέκτησαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους και δεν σταματάει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τα παιχνίδια τους και τα χαδάκια τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, θέλησε να δημοσιεύσει ένα πολύ γλυκό βίντεο με το γατάκι τους.

«Πριν από έναν μήνα ακριβώς βρήκαμε αυτό το πλασματάκι κάτω από το σπίτι μας σε άσχημη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας από γατάκια, γιατί μεγάλωσα με σκύλους, κάθισα και διάβασα πολύ για το τι πρέπει να κάνω και πως να το φροντίσω.

Ζεστές θερμοφόρες, πολλά και μικρά γεύματα, αποστείρωση του μπιμπερό και κάθε 2 με 3 ώρες ξύπνημα το βράδυ για φαγητό. Τι κι αν υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν στον καναπέ πλάι σου; Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα σε κρατήσουμε!

Οι μέρες πέρασαν, όλα πήγαν καλά, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε ολόκληρα κορίτσια και κάνουμε τρέλες! Καλό κουράγιο @costavasaloshd!

Παιδιά η Suki είναι το νέο μέλος στην οικογένεια μας! [Suki: Japanese girl's name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μία ψυχή!», είχε γράψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν είχε κάνει γνωστό το γεγονός.

Ωστόσο, στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε και πως είναι το πρόσωπο της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά και ρετούς. Είναι ακομπλεξάριστη, πανέμορφη και το απέδειξε.

Να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε με το υπέροχο μπικίνι της στη νέα της ανάρτηση της, και κατάφερε για ακόμα μία φορά να "αναστατώσει" όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Δείτε την εδώ.

Δείτε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ και ρετούς.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπο